XXX: The Return Of Xander Cage

By | October 14, 2017

Mi-a plăcut primul primul film Triple X, pentru că Rammstein, Praga și Vin Diesel arogant. A doua parte, cu Ice Cube, a fost un pic mai slăbuță. Nu am ajuns la cinema să văd a treia parte, dar am găsit-o zilele trecute pe HBO GO. Şi când am văzut că-i și Tony Jaa în distribuție, am zis că trebuie să-l văd.

Sunt filme la care râzi și filme de care râzi. The Return Of Xander Cage intră în a doua categorie. Filmul este atât de prost, încât este de povestit nepoților. Au încercat să facă un fel de The Expendables, care nici el nu era foarte strălucit, dar Triple X e la alt nivel de bășcălie.

În primul rând, scenele au o durată medie de 30 de secunde. E ca și cum ai vedea o prezentare în Power Point în timp ce asculți muzică tehno. Slide-ul 1: Vin Diesel înfige cuțitul în cineva. Slide-ul 2: Neymar intră prin alunecare (da, e cu Neymar). Slide-ul 3: Ruby Rose încearcă să fie sexy. Slide-ul 4: Vin Diesel spunând o replică arogantă șamd.

În al doilea rând, în afară de Vin Diesel, majoritatea actorilor din film nu știu limba engleză. E super amuzant să vezi personajul negativ cum încearcă să amenințe într-o americano-asiatică. Sau pe femeia fatală încercând să spună replici sexy într-o americano-indiană (minutul 1:28 în trailer).

Da, dacă ați văzut trailerul, la un moment dat merg cu motocicletele pe sub apă. Este genul acela de film.

În concluzie, dacă vreți neapărat să vedeți un film prost, vă recomand compania altor 2-3 tovarăși și o bere (pare genul de film care s-ar potrivi cu semințe și o bere la PET de 2 litri). O să fie amuzant 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: