Zilele Bucureștiului încep azi

By | September 20, 2014

Dacă vreți să ieșiți din casă în week-end-ul ăsta, acum aveți și un motiv. Bucureștiul împlinește 555 de ani de la atestarea istorică și primăria are câteva evenimente pregătite pentru a sărbători. Programul “de sărbătoare” se întinde până week-end-ul viitor. Însă chestiile cu adevărat interesante sunt în acest week-end.

M-am uitat pe agendă și pentru ziua de azi mi se par interesante 3 lucruri:

1) Porțile deschise la Hanul Gabroveni – poate fi vizitat între orele 10.00 și 20.00 (azi și mâine)

2) Bătaia cu flori de la 18.00 sau 18:30 – site-ul este prost aici, specifică două ore diferite și nu specifică locația.

3) Spectacolul de video-mapping. La ora 23.00 vor fi niște proiecții la Palatul Parlamentului timp de 30 de minute. Deși au mai fost astfel de proiecții, primăria spune că acesta va fi diferită, pentru că e 3D.

Şi un mic preview la ceea ce va fi:

http://youtu.be/u5o4Vitb0Vo&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0

Dacă chiar nu vreți să stați în casă, tot azi va mai fi și un concert cu niște artiști cam uitați de vreme (Piața Constituției ora 20.00) și mai poate fi interesantă parada costumelor de epocă.

Mâine la “Palatele Brâncovenești” din Mogoșoaia va fi concert Byron. Iar la 24.00 la Palatul Parlamentului va fi o petrecere în aer liber la care va mixa inclusiv Whoo Kid, DJ-ul lui 50 Cent. Sunt curios prin ce conjunctură a ajuns tocmai el să mixeze. Pentru mai multe detalii consultați site-ul.

Dacă folosiți Twitter puteți folosi hashtag-ul #Bucuresti555 pentru a vedea noutăți, pentru a vă spune părerea, sau pentru a trage de mânecă primăria când vă nemulțumește ceva. Poate cineva se uită acolo măcar săptămâna asta.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: