Zilele Elefant – Oferte foarte bune la ceasuri și nu numai

By | June 21, 2014

Magazinul online elefant.ro aniversează 4 ani și cu această ocazie desfășoară o campanie amplă de reduceri. În fiecare zi vin cu oferte din categorii noi de produse, astăzi fiind ziua a V-a. Eu m-am trezit cam târziu să vă anunț. Fiecare categorie de oferte are un timp diferit de activare. Unele țin 1-2 zile, altele țin până la finalul săptămânii viitoare.

În plus, dacă vă înscrieți la newsletter primiți cadou un voucher de 90 de lei. Dacă folosiți codul “RESTULMEU” primiți o reducere de 11 lei la o comandă de peste 33 de lei.

Am scormonit un pic prin oferte și am ales câteva care mi se par bune.

  • Reduceri la ceasuri Seiko – 500 de lei pentru un ceas Seiko Cronograf este un preț excelent. Dacă mai scădeți și voucherul de 90 de lei, e deja pomană. Mi se pare cea mai bună ofertă dintre toate.
  • Reduceri la ceasuri Timex – Timex este un brand american serios care nu epatează. Ceasurile sunt de calitate și prețurile sunt potrivite.
  • Reduceri la ceasuri Fossil – Bănuiesc că ceasurile Fossil nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Ar mai fi niște branduri de ceasuri la reduceri pe acolo, dar eu pentru atât sunt dispus să garantez 🙂

Alte oferte bune:

  • Reduceri la cămăși bărbătești – Sunt unele cămăși la 35 de lei. Dacă se scade voucherul de 11 lei, ar însemna 24 de lei. Cred că și ața e mai scumpă de atât.
  • Reduceri la parfumuri – Aici trebuie să fiți atenți. Eu nu mă pricep atât de bine la prețuri.

Pe lângă aceste oferte mai sunt o grămadă. Evident, mult mai multe reduceri pentru fete decât pentru noi 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: