Zonga e sortit esecului

By | February 26, 2012

Zonga este o un serviciu românesc de streaming de muzica lansat cu surle și trâmbițe acum 2-3 zile de Sergiu Biriș (Trilulilu). Momentan este doar pe baza de invitatie iar eu am primit de la bunescu (mersi) una atunci cand s-a lansat. Eram interesant in primul rand de platforma mobila pentru Android. N-a fost sa fie, pentru ca streaming-ul pentru telefon nu e valabil decat pentru clientii premium.

Am purces la cautarea catorva piese in ideea ca macar renunt la Youtube si le ascult aici la o calitate mai buna. Am cautat chestii d-astea normale: Rammstein, Iron Maide, AC DC, Hammerfall, System of a Down ? Deja deveneam nervos. Aveau bila neagra de la prima cautare oricum. Ma rog, am zis sa vad macar o listare a genurilor. Si atunci am fost lovit …

 

Nu sunt eu metalaru’ cel mai cel … dar asocierea aia n-are ce cauta acolo. Pe metalisti i-ati pierdut din start iar cei care asculta genul 2 (observati ca nu-i zic pe nume) nu stiu in ce masura ar fi dispusi sa plateasca pentru asa ceva.

Abia in seara asta am intrat pentru a 2-a oara pe Zonga si am incropit ceva cu multe piese live de la Metallica, Chris Rea la fel si Dire Straits.

Sorry Sergiu Biriș

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: