ZorileStore îmi poate alimenta adicția

By | March 28, 2013

Primii adidași “de firmă” i-am avut la 4 ani. Erau o pereche de Reebok, aveau pe ei desene din Transformers și erau trimiși de o rudă direct din USA. Sunt mândru de ei, și acum îi păstrez. De când eram mic adidașii sunt un fel de trademark personal. Sunt întotdeauna în adidași și adidașii trebuie să fi în permanență curați. Dacă sunt albi, să strălucească, dacă sunt negri … să absoarbă energia 🙂

Mă uit urât când mă calcă cineva din neatenție și încerc să-i păstrez ca noi cât mai mult timp. Sfat: cel mai bine se spală cu o periuță de dinți mai veche. Tristețe mare atunci când observ prima zgârietură pe ei. Ca și cum ai avea un telefon nou și l-ai zgâria. Uneori le fac și poze ca să știu exact cum să le pun șireturile după ce îi spăl. Sunt un ciudat, știu.

 

Am adidași pentru basket, adidași pentru sală, adidași de zi cu zi, adidași pentru concertele în care te calcă toată lumea pe picioare, adidași cu care mă încalț când fac ceva pe la mașină și adidași pentru rarele momente când ies la alergat, adidași înalți de iarnă, adidași pentru vară. Am o singură pereche de pantofi pe care i-am cumpărat când a încetat piciorul să mai crească.

La un momentdat aveam atât de mulți adidași încât i-am pus unul lângă altul să le fac o poză. Am ocupat tot holul și am numărat 13 perechi. Dacă deja mă credeți nebun, aflați că le și știu tuturor modelul pe derost. Preferații mei sunt Adidas Meridian NBA. Aș mai cumpăra 3 perechi dacă aș mai găsi, atât de comozi sunt.

Cam așa arăta holul meu acum un an (în poze sunt doar perechile pe care le încălțam în mod frecvent, toate 13 n-ar fi avut loc):

 

Şi astea sunt cutiile. Le păstrez în spatele ușii din dormitor și țin în ele de la CD-uri și componente electronice până la sticle de băutură sau cărți. Nu dați banii pe cutiile de carton de la Ikea, folosiți-le pe acestea !

 

Pot să spun că de când am învățat să-mi leg singur șireturile și până acum am purtat pe rând Head, Nike, Adidas, Fila, Kappa, Jordan. De toate numai Puma nu. De ce nu și Puma ? Nu știu. Par foarte comode toate modelele lor. Pur și simplu nu am avut ocazia.

Pentru ca experiența mea pe tărâmul încălțăminții sport să fie completă, iar eu să devin un adevărat connaiseur în domeniu, ZorileStore are o propunere interesantă. Ei spun că îmi vor da o pereche de adidași cu condiția ca eu să le fac un review. Iar mie îmi face cu ochiul o pereche de la Puma – Furioso X mărimea 46. Mamă ce nume, ar da bine lângă Air Reign Low ai mei.

 

Dar cei de la ZorileStore merg chiar mai departe. Dacă le place review-ul, am șansa să devin“Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro”. Asta ar însemna o deplasare până în Vama Veche unde pot vedea magazinele lor offline, o plimbare pe mare cu velierul susținut de ZorileStore în Regatta Beneteau (cursă cu veliere), o invitație la campionatul național de viteză în coastă, o prezență la un eveniment social media unde voi reprezenta ZorileStore șî bineînțeles … mai mulți adidași. Ah ce viață de rap star. Mă duce cu gândul la Turtle din Entourage … și el era înnebunit după adidasi. Mi-ar face plăcere să scriu despre fiecare eveniment în parte. Ar fi o încoronare binemeritată având în vedere legătura emoțională atât de strânsă dintre mine și pantofii sport 🙂

zorilestore offline

                                                                            Magazinul Offline ZorileStore

Dacă încă nu credeți că vorbesc serios despre adidași, vă invit să aruncați un ochi la cauciucurile mele pe Pintrest. Am făcut board-ul acum un an însă în timp pozele au mai dispărut. Trebuie să-l refac.

PS: Ştiți de ZorileStore. Sunt un magazin online cu haine, v-am mai spus despre ei și în postul de Black Friday. Singurul mister este legat de nume. Oare de la ce vine “Zorile” ?

campanie-primavara-zorilestore

        Curățenia de primăvară – cei care cumpără de la ei primesc încă un articol de încălțăminte cadou

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

14 comentarii la “ZorileStore îmi poate alimenta adicția

  1. Oana

    Haha. Și eu folosesc periuța de dinți pentru curățarea încălțărilor. Când eram așa de-o șchioapă și mie-mi plăceau adidașii albi; în liceu am purtat aproape numa’ DC sneakers (am mai păstrat două perechi). Acum gama e mai variată însă prefer pantofii și tenișii. 🙂
    Pe mine m-ai convins. 😛

    Reply
  2. Vlad

    Eu cel mai trist sunt cand apare prima cuta … stii acolo, unde se indoie piciorul cand mergi 🙁

    Nici eu nu am avut pume pentru ca nu imi plac. Au atatea modele colorate dubios ca nici cele normale nu imi plac, le asociez cu restul gamei ‘curcubeu’

    Reply
    1. revo Post author

      Am trimis un robot pe Marte si totusi nu putem sa facem niste pantofi la care sa nu apara cuta aia 🙂 Te-ai uitat la modelul pe care l-am ales eu ? Sunt 100% albi.

    2. Vlad

      Da, sunt. Dar ziceam ca mi-am facut o impresie proasta despre brand 😀

    3. revo Post author

      Am pus niste modele care-mi plac in Pintrest. Ia arunca un ochi.

    1. revo Post author

      Au si cu BMW dar trebuie să recunosc că de data asta Prefer Mercedes în detrimentul BMW 🙂

  3. Dan

    Si din colectia mea de adidasi fac parte o gramada de branduri si modele, chiar si Puma ca la un moment dat gasisem modelul asta care imi placuse atunci.Acum am inceput si eu sa port din ce in ce mai mult pantofi, dar tot imi aduc aminte uneori si imi pare rau ca mi-am aruncat prima pereche de adidasi in care am inceput basketul .:(

    Reply
    1. revo Post author

      Cred ca eu inca-i mai am pe aia in care am inceput sa joc basket. Tu pe ce ai inceput ?

  4. Lavi

    Cam murdare perechiile de adidasi (vezi perechile 1,2,3 si 5)…

    Reply
    1. revo Post author

      1,2 și 3 erau adidașii de sacrificiu, nu erau “de buni”. Ce se vede pe ei sunt urme de folosire, zgârieturi, vinilin rupt, etc. Dar erau proaspăt spălați. La 5 nu mi se pare nimic în neregulă :-??

Spune-ți și tu părerea: