Despre Mine

Salut, sunt Marius Vasilescu, am 33 de ani și scriu zilnic pe acest blog din 2012. Am terminat Facultatea de Electronică, am lucrat 3 ani ca inginer telecom pentru o multinațională, iar de ceva timp sunt antreprenor și fac zilnic ceea ce-mi place.

Mă puteți găsi și pe: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin sau marius [at] revoblog.ro

Pe blog scriu despre subiectele care mă pasionează: despre gadgeturi, despre business, ceasuri, mașini, mâncăruri bune sau locuri frumoase. Nu îmi place să mă plâng, nu sunt negativist și încerc să mă feresc însă de controverse și monden. Părerea mea este că vizitatorii ar trebui să se informeze, să se relaxeze sau să se amuze citind articolele de aici.

Gadgeturile pe care le folosesc:

Combustibilul cu care funcționez:

  • KFC
  • Burgerii de la Vivo
  • Purcari Rosé
  • Hugo sau gin tonic

Cea mai mare dorință a mea este să creez o comunitate în jurul blogului. Acesta este motivul pentru care nu scriu doar despre tehnologie. De multe ori, în cazul unui review, cei mai mulți cititori nu mai rămân pe blog după ce primesc informația. Mie mi-ar plăcea să ne cunoaștem și să știu și părerea voastră despre anumite subiecte pe care le abordez. Nu ezitați să-mi atrageți atenția când am scris ceva greșit, voi aprecia.

Share pe FB