Termeni și condiții

www.revoblog.ro este un blog personal, scris de mine, Marius Vasilescu.

Site-ul www.revoblog.ro poate fi accesat gratis de orice persoană. Oricine poate să citească și să comenteze articolele de pe acest blog. Totuși, dorința mea este să atrag oameni și discuții de calitate în jurul acestui blog, așa că îmi rezerv dreptul de a șterge anumite comentarii care nu sunt legate de subiectul articolului sau care conțin atacuri la persoană, cuvinte vulgare, rasism, discriminare sau care incită la violență fizică sau verbală. Pot alege să blochez unui anumit vizitator sau tuturor vizitatorilor posibilitatea de a comenta la un anumit articol.

De asemenea, îmi rezerv dreptul de a șterge anumite articole (acest lucru nu se întâmplă aproape niciodată), fotografii, sau de a le modifica anumitor articole conținutul. De regulă, dacă modific conținutul unui articol sau dacă fac o actualizare marchez acest lucru.

Toate textele și fotografiile de pe site îmi aparțin, cu excepția celor la care precizez o altă sursă, îmi aparțin, împreună cu drepturile de autor aferente. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă doriți să utilizați pe alte site-uri fotografii de-ale mele sau texte dintr-un articol de-al meu, trebuie să includeți un link către articolul meu.

Vă rog să consultați și Politica de confidențialitate.

Actualizat: mai 2018.

Share pe FB