Concurs cu invitații la DreamHack

By | April 23, 2014

Week-end-ul acesta va avea loc DreamHack, la Sala Polivalentă. Este una dintre cele mai mari competiții de gaming din lume și dacă nu mă înșel, este a treia oară când se organizează în România. În turneele de Starcraft 2, Dota, League Of Legends, FIFA 14 și Heartstone vor concura cei mai mari jucători din lume. De exemplu este un tip la Starcraft 2, Jaedong, care este cel mai bine plătit jucător din lume: peste 500.000$.

DreamHack este distractiv și pentru spectatori. Pe lângă faptul că poți sta în tribune la meciuri și poți face o glumă două pe seama jucătorilor, vor fi prezente și gadgeturi de ultimă oră. La această ediție vom putea testa SteamBox și Steam Controller. Am fost și eu la ediția trecută, ba chiar am participat la un turneu și mă pot mândri că am jucat în aceeași sală cu f0rest și GeT_RighT de la NiP.

Şi ca să trecem la subiect, sponsorii principali ai evenimentului, Romtelecom și Cosmote oferă prin intermediul blogului 6 invitații pentru evenimentul din week-end. Tot ce trebuie să faceți ca să intrați în posesia lor este să dați share articolului, folosind butonul de facebook de mai jos și să îmi lăsați un comentariu în care să spuneți ce vă atrage cel mai mult la DreamHack, pentru ce ați vrea să mergeți. Voi anunța câștigătorii Joi seară. Vă rog să folosiți un email valid în comentarii, ca să vă pot contacta după. Pentru cei mai puțini norocoși dintre voi, puteți vedea competiția pe Dolce Sport 2 sau online, pe www.dolce-sport.ro.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

16 comentarii la “Concurs cu invitații la DreamHack

  1. Burla Codrin Alexandru

    Doresc sa merg la Dreamhack pentru a urmari spectacolul oferit de jucatorii pe care ii urmaresc pe stream-uri si pentru a participa la atmosfera si la energia din public.

    Reply
  2. tokademon

    Mi-ar placea sa merg anul acesta sa vad cum decurge concursul de DotA 2. Am fost acum 2 ani la Dreamhack si campionatul de LoL m-a last rece. Poate anul asta e mai interesant.

    Reply
  3. Dorian

    Pentru ca se trezeste copilul din mine 🙂 Sunt un pic jenat ca la 25 de ani sa mai particip la asemenea evenimente dar, crescand cu jocuri, (am strans 1 milion din colindat ca sa-mi cumpar Terminator inainte de a exista Windows 3.1) nu pot sa nu recunosc ca imi ofera o senzatie placuta! Pe deasupra, cosplay!

    Reply
  4. Refu

    Vreau sa vad live direct din Sala Polivalenta cele 2 turnee de Dota2 si Starcraft2.

    Reply
  5. Cristi

    Cel mai mult mă atrage finala de Starcraft 2. Am fost și în anii precedenți și deși a durat până târziu, a fost superb.

    Reply
  6. Horia

    Imi doresc sa merg la DreamHack pentru ca imi place sa urmaresc competitii de Starcraft 2 si pentru ca imi place atmosfera electrizanta de la un astfel de eveniment.

    Reply
  7. Dragos Cristache

    Am fost si anul trecut la Dreamhack si este o experienta uimitoare. Pe langa turneele League, Starcraft, Dota, anul asta se joaca si Hearthstone. In plus e imposibil sa nu iti faci prieteni acolo, anul trecut m-am imprietenit cu cativa baieti cu care joc acum League of Legends.

    Reply
  8. Cristi

    Vreau sa merg la dreamhack sa vad cosplay urile si sa vizionez meciurile de LoL si cs:go.

    Reply
  9. Spanac

    Cosplay nene. Și să văd luptele de LOL între campioni, nu ce jucăm noi țurca în curtea școlii. dacă și anul ăsta mă duc, îmi fac iar poze cu fetele Asus!

    Reply
  10. revo Post author

    Am făcut extragerea, o puteți vedea aici: http://youtu.be/qeCE2zsT6BA . Câștigătorii sunt: Spanac, Cristi, Burla Codrin Alexandru, Refu, Dragoș Cristache și Horia. Să vă verificați mailul mâine dimineață. Stay tuned, o să mai am în viitorul foarte apropriat un concurs pentru gameri 🙂

    Reply
  11. Ionut

    Ma atrage foarte mult la acest eveniment atmosfera si concursurile care nu se mai opresc! Chiar imi doresc sa ajung la acest eveniment…Sper sa fiu castigator,si sa ajung la acest dreamhack.Multumesc

    Reply

Spune-ți și tu părerea: