Unde vezi online meciurile României la EURO 2016

By | June 10, 2016

Astăzi România joacă cu Franța primul meci la EURO 2016. Poate din diverse motive nu aveți cum să vedeți meciurile la televizor sau la o terasă împreună cu prietenii. Nu-ia așa tragic, în anul 2016 se găsesc soluții.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative pirat, trebuie să vă dezamăgesc. Am pornit din start de la ideea că nu merită să îți strici experiența cu stream-uri online piratate. Probabil știți că acolo sunt tot felul de pop-up-uri peste conținut, uneori este o întârziere foarte mare a transmisiei și de cele mai multe ori stream-ul moare brusc când ți-e lumea mai dragă.

Iată ce alternative legale de streaming online am găsit:

Telekom TV –  Serviciul este gratis pentru abonații Telekom însă nu am reușit să aflu prețurile pentru cei care nu sunt clienți Telekom. Oricum, dacă nu sunteți clienți nu prea contează, vă spun mai jos de ce. Telekom TV îți va da ceva bătăi de cap, așa că dacă vrei să nu pierzi meciul luptându-te cu setări și plugin-uri, fă acum un test să vezi dacă merge. Mie pe Chrome nu îmi merge, îmi cere un plugin proprietar Telekom (Verimatrix ViewRight) pe care Chrome nu vrea să-l instaleze. Pe Firefox merge dar doar transmisiunea standard. Când încerc să încarc “Dolce Sport 1 HD”, mă lovesc de același plugin.

Voyo – Alternativa celor de la PRO TV costă 2.5€ pe lună însă primele 7 zile sunt gratuite. Așa că dacă vreți să fiți freeloaderi, puteți să vă faceți cont astăzi sau mâine și veți putea vedea gratis primele două meciuri ale României de la EURO 2016. Eu nu l-am încercat până acum, revin cu păreri legate de calitatea streaming-ului. Later edit: tot rebuie să plătești, chiar dacă primești 7 zile gratis. Dar abonamentul pe prima lună costă 5 lei dacă plătești cu cardul.

Dolce Sport App [iOS, Android] – Este singura alternativă care are și aplicație pentru Samsung Smart TV (nu știu dacă și pentru Tizen). Mi se pare cea mai bună alternativă pentru microbiști. În primul rând pentru că prin această aplicație puteți vedea absolut toate meciurile de la EURO 2016. În al doilea rând, pentru că aveți acces și la alte competiții sportive, de exemplu NBA. Subscribția costă are un preț promoțional de 6 € pe lună, pentru “primele luni”.

Dacă mai știți și alte variante, mi-ar plăcea să le aflu. Pentru mai multe discuții, nu uitați să citiți și articolul mare despre România la EURO 2016. Poate ne strângem prin comentariile unuia dintre ele ca să discutăm în jurul meciurilor 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Unde vezi online meciurile României la EURO 2016

  1. doru

    0 – 0 la pauză e foarte bun. Nu joacă nici ei bine, poate avem noroc până la final. Hai România!

    Reply
    1. Revo Post author

      O să fie greu. Avem doi fundași cu galben. Căpitanul și cel mai experimentat om de pe teren.

  2. doru

    Nu sunt montați francezii… suntem în joc… prea mult a ratat Stancu…

    Reply
  3. doru

    Asta a fost: am visat frumos 89 de minute. Bun Payet, foarte bun. Dar am făcut față cu brio meciului inaugural.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: