Am fost angajat consultant financiar

By | February 20, 2015

Am ajuns la un nivel la care deja nu mai trebuie să mă duc la un interviu pentru un job, lumea mă cunoaște și mă angajează direct, fără să le cer eu un job și fără să fie nevoie de un interviu. Mă sună azi cineva:

– Bună ziua, domnul Marius Vasilescu?
– Da.
– Mă numesc X, vă sun din parte Global Investment, vroiam să vă anunț că ați trecut cu succes de interviul de astăzi pentru funcția de consultant financiar. Felicitări!
(am bănuit că prin “interviu” s-au referit la faptul că mi-au văzut poza de profil pe Facebook și a fost de ajuns).
– Mulțumesc.
(și a început să-mi dea tot felul de detalii)

A trebuit să-i stric distracția și să-i spun că nu am fost astăzi la niciun interviu. Ce să zic, probabil că i-am spulberat speranțele. Îmi aduc aminte că m-au sunat tot ei mai de mult și am refuzat interviul. Probabil că cel care era pe listă sub mine sau deasupra mea îl acceptase și îl și luase.

Sunt curios ce se întâmpla dacă mergeam mai departe cu procedura 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am fost angajat consultant financiar

  1. Mihai

    I’m just guessing dar: te angajau pe 400 de lei salariu si un comision imens daca reuseai sa gasesti clienti care sa investeasca min 10.000 euro in piata de capital. 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      La cum își organizează procesul de selecție, îți dai seama. Eu aș fi fost totuși dispus să mă angajeze pe 400 de lei. Dar să nu trebuiască să fac nimic. Mi se pare un târg bun.

Spune-ți și tu părerea: