Am fost la Escape Rooms Bucharest (fără spoilere)

By | May 12, 2015

Escape Room este un joc în care ești închis într-o cameră alături de unul sau doi prieteni și trebuie să ieși de acolo căutând indicii și rezolvând puzzle-uri contra cronometru. O combinație între Fort Boyard și treasure hunt dacă vreți. Noi am primit de Crăciun cadou un voucher și ne-am grăbit să ajungem cât de repede am putut.

Am fost împreună cu Alice și cu un fost coleg din facultate, cu alte cuvinte, trei ingineri, trei minți strălucite. Rezervarea am făcut-o eu deci am ales Communist Prison, o cameră care avea ca tematică o închisoare comunistă.

Am început legați tot trei la mâini și în 10 minute am terminat jocul, pe cuvântul meu! După ce ne-am eliberat, ne-am dus glonț la o zonă și din trei silogisme am și evadat. Apoi a venit repede tipa care ne supraveghea și ne-a invitat înapoi în cușcă, spunând că în mod normal n-ar fi trebuit să se fi întâmple asta. Cu alte cuvinte, tocmai găsisem un glitch al jocului. Mi se pare mie sau suntem cei mai tari QA testeri ever?

Cu excepția acestei scăpări, jocul a decurs normal în rest. Spațiul este generos, sunt cam două camere mari alipite și alte anticamere prin care îți poți băga nasul. Am reușit să terminăm proba cu 5 minute înainte să se termine timpul alocat. Mai multe detalii nu vă pot da pentru că v-aș strica experiența.

escape_rooms3

Dacă aveți de gând să încercați, trei oameni mi se pare cantitatea optimă. În doi ar fi fost plictisitor iar în 4 cred că ar fi fost prea ușor pentru că ne delegam sarcinile sau ne călcam pe picioare. Distracția costă 135 lei pentru 2-3 persoane și apoi încă 45 lei pentru fiecare persoană în plus.

Puteți alege între două săli: Communist Prison sau Black & White Room. Eu o recomand pe prima pentru că mi se pare mai generoasă ca spațiu. După o anumită perioadă de timp, una dintre camere este reamenajată cu altă tematică și alte probe. Îi găsiți pe Facebook.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: