Bloggers Lan Party 3 – Facts

By | July 24, 2013

Sâmbătă seara a fost prima ediție de vară a Bloggers Lan Party. S-a jucat World Of Tanks, Grid 2 și Quake Live (direct în browser). Mă voi concentra mai puțin pe jocuri și mai mult pe oameni de data asta. În timp ce jucam mă gândeam cât de greu o fi fost pentru Toma să strângă ~20 de oameni în același loc.

Atmosfera a fost mult mai degajată pentru mine, deja îi știam pe majoritatea. Această ediție a avut și o temă: BLP Facts. Adică niște chestii amuzante pe care le spunem unii despre ceilalți. Din păcate, atunci nu mi-a venit în minte nimic interesant, dar după ce am ieșit pe ușă m-a lovit inspirația. Deci:

  • Lt. Col. Toma avea tancul cu nr. 7 și un ritual dubios înainte să tragă cu obuzul. Se crăcăna, își aranja freza și abia apoi …
  • Singurul tanc din care se auzea muzică era tancul lui Bunescu. Din păcate acesta asculta 3 Sud Est – Amintirile.
  • Pandutzu era cel mai ușor de omorât pentru că și-a ales greșit camuflajul. Tancul lui era vopsit cu pete albe și negre.
  • Laurențiu Buică nu avea muniție explozibilă pe KV-1. Trăgea cu un brush, 20px.
  • Pe la jumătatea serii nwradu s-a apucat să desfacă tancul pentru un review. Nu înțelegea cum de are Hellcat-ul autonomie mai mare decât Note II.
  • Ăsta micu’ a scăpat dintr-o rundă singur versus 8 inamici. Avea bicicleta legată de tanc așa că s-a urcat pe ea și a fugit.
  • Alex Negrea a jucat cu artileria pentru că vroia să aibă reach mai mare.
  • Zdeto a tras cu 50 mm și se plângea că tancului nu are unghi larg și depth of field-ul cu care este obișnuit.
  • Tancul lui Bloghiță era singurul cu număr de înmatriculare și jante de 20″. Pe el scria ceva cu “Keep your fucking hands off my panzer”.

Catering-ul (aperitive, mâncare, băutura, pizza, niște negrese delicioase) și locația au fost puse la dispoziție de sponsorul principal: Romtelecom. Dacă la ediția trecută n-am apucat să laud clădirea în care este Romtelecom Training Area o fac acum. E foarte frumos pe acolo, am făcut și niște poze:

ipp ipp _MG_4806

Tot ei, prin intermediul magazinului Clickshop, au oferit și 3 monitoare Asus de 23″. Unul dintre ele a ajuns la mine, prin tragere la sorți. Ce pot să spun … rentează să te joci o noapte întreagă cu un așa premiu. Nu pot să nu mă gândesc cum or fi rezistat reprezentanții din partea sponsorilor o noapte întreagă. Fetele de la Romtelecom de exemplu sunt la a treia noapte pierdută în care stau și se uită la oameni ciudați jucându-se. Unde mai pui că trebuie să asiste și la toate glumele proaste dintre noi. Sau la “plângeri” la adresa calculatoarelor, conexiunii la net, mochetei, presiunii atmosferice sau orcărui alt factor care îi poate da impresia unui blogger că ăsta este motivul pentru care a tras pe lângă.

_MG_4829 ipp ipp 2013-07-22 13.57.39

În afară de asta, George, norocosul serii, a plecat acasă cu un Xbox 360 oferit de PC Garage. Spun norocos pentru că a câștigat concursul de Quake live în ultima secundă, la 1 frag distanță de locul 2. Bitdefender a oferit fiecăreia câte o cutiuță magică iar nVidia a plusat cu 30 de zile de cont premium World Of Tanks și 6000 gold.

Cam atât despre ediția a treia a Bloggers Lan Party. În încheiere vă las cu două filmulețe și vă spun că TREBUIE neapărat să vă înscrieți la edițiile următoarea.  Ar fi păcat ca sponsorii să plece cu premiile înapoi acasă, nu ? Plus că am înțeles de la Toma că la următoarea ediție vor fi animatoare și concursuri de tricouri umede.

[youtube=http://youtu.be/E8iUhevkBcA]

[youtube=http://youtu.be/Ay1qaKMaAig]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Bloggers Lan Party 3 – Facts

  1. Pingback: Off, a fost si Blogger Lan Party editia a 3-a | Refu Blog

Spune-ți și tu părerea: