Ce v-ați cumpărat?

By | November 21, 2014

Primul Black Friday m-a prins cu vântul fluturând prin prin buzunare. La al doilea am cumpărat laptopul de pe care scriu acum și la cel de anul trecut, diverse mărunțișuri: un aspirator, o memorie de 4GB RAM pentru laptop și același cuțit de 3 ori din greșeală.

Anul acesta am pus mâna (mouse-ul?) pe televizorul Ultra HD de la Samsung. Plus multe alte lucruri pentru vecini, colegi și prieteni. Voi ce v-ați cumpărat?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

11 comentarii la “Ce v-ați cumpărat?

  1. Pingback: Lista cu magazine participante Black Friday 2014 + live blogging | revoblog.ro

  2. fusionneur

    Am prins un FX-8320 la 3.5GHz redus 100 de coco pe pc garage, o placa de baza si un stick de 16 gb. Ma mai uit de un mouse… A mers chiar bine anu asta 🙂

    Reply
  3. George

    Eh, anul trecut un trepied deci pot spune ca anul acesta m-a prins mai bine: Doua lampi foto, un ssd de 120 gb (99ron) si un curs foto prin Februarie. Ar fi fost mai bine daca nu trebuia sa iau RCA-ul (24 de ani), dar sa vedem la anul 😀 ah, si un super blit cu acumulatori+incarcator, dar pe astea le-am luat Luni (aveam nevoie si oricum nu au intrat la oferta) 🙂

    Reply
    1. George

      update: emag a zis ca are stocul epuizat si a vrut sa stie daca stau dupa ssd. Stau frate! si asa n-am ce face cu el acum.

    2. revo Post author

      Da, mai am un prieten care a pățit chestia asta. E o chestie interesantă la mijloc.

    3. George

      Te tin la curent si eu cu starea comenzii; inca nu am primit confirmarea ca au vazut mail-ul meu.

  4. Mihai

    Un LG G2 de la emag. L-am prins la 1139 in primele minute când au deschis. Dupa ce am comandat, la câteva minute nu mai era in stoc.

    Reply
    1. revo Post author

      Şi noi am cumparat un G2 după ce am asta un pic pe gânduri între Nexus 5 și G2. La fel, la 1 ms după ce am dat comanda, s-a epuizat stocul de G2. Nexus-ul a rămas mai mult timp pe stoc.

  5. Cyr

    Tinere,pt aia 4gb nu trebuie sa astepti Black Friday, e de ajuns sa il suni pe varu’!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: