Cea mai mare oportunitate pentru o companie de telecom

By | October 13, 2015

Ştiti reclamele acelea în care operatorii ne promit “mai mult timp alături de cei dragi” dacă alegem nu-știu-ce ofertă cu minute și SMS-uri? Iată o oportunitate foarte bună pentru ca o companie de telecomunicații să devină cea mai iubită companie din București. Nici măcar nu trebuie să fie un operator telecom sau o ditamai corporația, poate să fie si un subcontractor mic, e nevoie doar de 2 sau 3 oameni pentru a deveni eroii a 2 milioane de bucureșteni.

Ce trebuie să faceți? E simplu. Primăria București are niște bucle inductive care nu mai funcționează. Nătărăii stau de 4 luni cu un sistem de 21 de milioane de euro oprit pentru că probabil au un fibercut pe care UTI nu vrea să-l repare. Nici nu mai contează cine este de vină. Contează cine rezolvă problema.

Așa că vă rog eu, dacă lucrați într-o astfel de companie și aveți puterea de decizie, vorbiți cu marketing-ul, luați doi ingineri, puneți-le aparatul de sudură în Duster, trimiteți-i să sudeze fibra aia și apoi trimiteți un comunicat de presă. Vă garantez eu că veți câștiga simpatia tuturor bucureștenilor, cu mine în frunte drept cel mai mare fan.

Exact la chestia asta mă gândeam ieri, în mașină, în cele două ore petrecute în trafic între Militari și Aviatorilor. Şi asta e doar prima ploicică din această toamnă, vor mai urma…

P.S: O idee care a pornit de la Cip, un cititor al blogului. El se gândea să dăm un anunț pentru voluntari.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cea mai mare oportunitate pentru o companie de telecom

  1. sunshine64sm

    Aici sint ingropati banii vostrii ! …de fapt ai nostrii, ai tuturor ! Bine ca or stiut sa ceara bani, o gramada de bani, si acuma banii zac in asfalt si operatorii merg la servici 8 ore ca sa nu faca nimic altceva decit “act de prezenta”. Halal servici… Si atunci sa te mai miri ca masinile… pardon, tara, deci merge intr-o directie gresita !

    Reply

Spune-ți și tu părerea: