De azi poţi cumpăra de la eMAG telefoane cu abonament Vodafone

By | October 31, 2013

Acesta este cel mai bun exemplu de oportunitate care era chiar sub nasul tuturor magazinelor online dar nimeni n-a văzut-o. Ori asta ori au fost alte aspecte care a împiedicat o astfel de mutare.

De astăzi, poţi cumpăra de la eMAG un telefon cu tot cu abonament. Selectezi telefonul, apeşi pe “Oferte şi promoţii”, alegi abonamentul şi apoi click pe butonul “Cumpără împreună”. Cel mai important lucru la această nouă variantă este că simplifică procesul de achiziţionare a unui abonament. Nu mai trebuie să stai în magazinele Vodafone cu ticketul în mână până îţi vine rândul. Abonamentele de la eMAG se achiziţionează ca oricare alt produs. Adică nu este nevoie să completezi un contract în plus sau să te deplasezi în magazin.

Cu adevărat interesant este că eMAG vinde cu abonament telefoane care în magazinele Vodafone nu se regăsesc. Un exemplu este telefonul Allview A4 All (cel mai vândut de la eMAG). În funcţie de telefon, sunt disponibile una sau mai multe oferte de abonament cu preţuri cuprinse între 9 şi 45€. Pentru tablete există doar două abonamente.

Am făcut o comparaţie pentru un Galaxy S4 la acelaşi aboanment (Vodafone Smart 10) şi am obţinut aproximativ aceleaşi preţuri:

  • eMAG – 2.084 lei.
  • Vodafone – 2.055 lei (446€ convertiţi de mine în lei la cursul BNR)

Sunt curios cine este mai avantajat din acest parteneriat. eMAG sau Vodafone?

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

Un comentariu la: “De azi poţi cumpăra de la eMAG telefoane cu abonament Vodafone

  1. Pingback: Vodafone vrea să vândă online | revoblog.ro

Ce părere ai?