LG G6 se lansează pe 26 februarie

By | January 24, 2017

Chiar dacă ieri am aflat că Galaxy S8 nu se va lansa la Mobile World Congress, ne putem consola cu lansarea LG G6. Pentru design-ul lui LG G6, coreenii par să fi șters cu buretele tot ceea ce reprezintă LG G5. Au abandonat design-ul modular și se concentrează pe un aspect premium. Şi avem și o primă imagine:

lg g6 2017

Eu am sentimente amestecate cu privire la schimbare. Pe deoparte îmi plăcea faptul că LG nu era la fel ca restul turmei la capitolul design. Pe de altă parte, îmi place mult de tot ce văd acum. Telefonul va avea o rată de aspect ciudată, 2:1, din cauza display-ului imens de 5.7″ și a ramei aproape inexistentă. Display-ul va acoperi 90% din partea frontală a telefonului.

Telefonul va fi construit din sticlă și metal, va avea jack audio și se zvonește că va fi rezistent la apă. Se pare că partea din spate va păstra însă aceleași repere, cu senzor de amprente și cu sistemul dual de camere. Tare m-aș bucura să păstreze camera wide. Mi-a plăcut foarte mult și mi s-a păut și utilă pe deasupra.

Pentru ca acest design să fie posibil, compromisul este, așa cum vă așteptați, lipsa bateriei detașabile. Atât timp cât vor fi cele două camere pe spate și un slot pentru card microSD, eu nu-i voi duce lipsa.

Sursă: The Verge

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: