Lumini de Crăciun în Militari ?

By | December 20, 2013

Oameni buni, eu abia acum am observat. În Sectorul 6 nu strălucește nimic pe bulevarde. Băi da nimic-nimic! Nici măcar juma’ de sfert de bec economic. E ca și cum cel mai meseriaș grădinar s-ar face că plouă și nu știe că vine Crăciunul. Asta în timp ce Piedone a inaugurat cea mai mare instalație indoor de Crăciun și în timp ce în Sibiu arată așa.

M-am uitat pe site-ul primăriei și nu scrie decât de doi brazi împodobiți. Realizarea este atât de mare încât echipa de comunicare a PS6 a făcut două articole pentru cei doi brazi. Ce să-i faci, Mănescu tot cu silvicultura a rămas. Dar serios acum, omul ăsta cred că așteaptă să punem noi bani ca să împodobim bulevardul Iuliu Maniu.

Şi niște poze pe care le-am făcut în anii trecuți prin oraș:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Lumini de Crăciun în Militari ?

  1. Dan Pavelescu

    In sectorul 2 nici anul trecut n-au fost luminite (daca mai stii, scrisesem si pe tentativa aia de blog).

    Reply
    1. revo Post author

      Deci poți să spui că Sectorul 2 se ridică pe măsura așteptărilor. Sau că folosește aceleași luminițe ca și anul trecut. Dar noi am fost obișnuiți cu luxul și cu lumina.

  2. Kostagh O'Toddran

    Manescu nu se dezminte. Chiar n-a facut nimic pentru sectorul asta. Daca nici macar niste nenorocite de beculete n-a putut pune pe strazi, Iuliu Maniu e cea mai importanta artera de acces in Capitala. Pe aici intra toata lumea care vine cu autoturismul din Vest. Pana si “Primarul care este” a realizat o ornamentatie decenta a sectorului 5. Una peste alta, parca n-am avea primar. Chiar nu se vede ca exista un primar in sectorul 6.

    Reply
  3. marian

    dar in schimb a facut ceva dl primar …ne-a trimis in cutia postala cate o felicitare pe care o semneaza …mai urmeaza una de Sf. Pasti ..si tot asa pina trece mandatul , ce de realizari ! Sectorul 6 este trist ..de sarbaori !

    Reply
    1. revo Post author

      Serios? Eu n-am primit nimic nici de Paște nici de Crăciun. Poate că pe mine chiar nu mă iubește 🙁

Spune-ți și tu părerea: