O să auziți mai des de VOD în 2014

By | December 10, 2013

Articolul meu despre Netflix a fost primit cu foarte mult entuziasm. Au fost destul de mulți care m-au întrebat dacă știu eu ceva și urmează ca Netflix sau Hulu să intre la noi pe piață. Din păcate lucrul ăsta nu se va întâmpla curând. Totuși, de când am scris articolul și până acum au apărut două chestii interesante:

  1. RoFilm Promotions a făcut o platformă Video On Demand cu câteva filme românești gratis. O găsiți aici.

  2. RDS a înregistrat domeniul digi-online și va face streaming la anul. Posibil să ofere și VOD. Ştirea SURPRIZĂ aici.

La Future Of Media, VOD a fost unul dintre subiectele fierbinți. Seenow a anunțat că va oferi filme de la Disney și Warner Bros. Tot ei au spus că Vplay, deși era ilegal, a obișnuit lumea cu vizionarea online a filmelor, iar asta aduce beneficii pe termen lung. Mai multe detalii puteți citi în articolul lui Radu.

Anul ce vine se va marșa pe ideea asta. Probabil că vor fi câteva platforme care vor face profit, nu neapărat cele care sunt acum pe piață. Asta până când va sosi Netflix sau Hulu. Sper să fie profitabil și cu puțin noroc să avem Netflix măcar prin 2015.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “O să auziți mai des de VOD în 2014

  1. Andrei

    Pot sa zic ca am experimentat VOD in Germania, este foarte comod dar din punctul meu de vedere are doua dezavantaje enorme:
    1. Am folosit doua site-uri mari de aici din germania nici unul nu oferea calitate HD, numai SD
    2. Filme “vechi”, nu ma astept sa gasesc pe site filme care ruleaza la cinema in avanpremiera dar macar filmele pe care le poti avea pe DVD ar fi frumos sa fie.

    Una peste alta nu cred ca merita, accesul la un film pentru 48 ore (varianta cea mai ieftina) este aproximativ 5 euro, in conditiile mentionate mai sus. Daca vrei acces permanent costa intre 10-16 euro, ca regula mai scump decat un DVD comandat pe Amazon (exista si exceptii). Cred ca trebuie sa mai treaca putin timp pentru serviciul asta.

    Oricum eu cred ca sunt genul de om care prefera sa aibe filmele, jocurile, etc., FIZIC! Am o satisfactie anume 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      Ţi-a schimba părerea dacă ai pune mâna pe Hulu sau pe Netflix. Eu chiar nu mai vreau să am nimic fizic. Am casa plină de CD-uri și DVD-uri pe care nu le-am văzut nici măcar odată. Vreau totul în cloud. Când se vor șterge din cloud, înseamnă că nici eu nu voi mai avea nevoie de ele.

Spune-ți și tu părerea: