Posta Romana – facts

By | April 9, 2011
  • Am trimis vinerea trecuta un colet cu ramburs in Vrancea. Plata a venit vinerea asta. Presupunand ca a fost transportat cu masina, pana in Vrancea sunt cam 2ookm, adica 4 ore. Restul de 4 zile lucratoare unde sunt ?

 

  • Pe instiintarea pe care am primit-o acasa scria ca am primit o recomandata. Am intrat in Mesagerie de unde incasez normal banii ramburs. Tipa a vazut ca e recomandata si m-a trimis la Posta (sunt 2 treburi diferite, cu cate o intrare fiecare, nu ne jucam aici). Dupa 10 minute de cautare, angajata de aici nu gasea nicio recomandata, asa ca m-a trimis inapoi la Mesagerie dupa ce i-am spus eu ca astept niste bani. M-am intors la prima tipa care mi-a dat banii dupa ce a constatat ca era bifat gresit “recomandata” pe instiintare. De ce sa mint, de data asta era liber, nu am pierdut mult timp, dar de obicei asta ar fi insemnat sa stau la 3 cozi diferite.

 

  • In fata mea era un afacerist cu vre-o 20 de plicuri catre diversi din diverse tari. Ultima data am stat cam o ora dupa unul care avea cam 100 de plicuri de trimis. Posta Romana nu e in stare sa gaseasca o solutie pentru persoanele juridice. Probabil ca e greu sa faci un program cu autocomplete la expeditor. Mai ales cand programul pe care lucrezi acum e scris in DOS.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: