Real Racing 3 – un nou concept de gaming

By | September 5, 2013

Nu știu unde eram la keynote-ul în care Apple a lansat iPhone 5 dar tot atunci s-a lansat un joc foarte bun pe care eu l-am trecut cu vederea. Este vorba despre Real Racing 3, lansat ulterior și pe Android, un joc care definește conceptul de TSM – Time Shifted Multiplayer. Jucasem mai de mult Real Racing 2 însă ăsta este ceva diferit.

La limită, se poate spune că prin TSM poți juca multiplayer deși nu ești conectat la internet. Real Racing 3 nu este un joc în care concurezi împotriva inteligenței artificiale (împotriva “calculatorului”, cum se zice în popor). Concurezi de fapt cu copii fidele ale altor jucători reali din diferite țări. Asta pentru că jocul înregistrează timpul scos de fiecare utilizator dar și stilul de joc al acestuia. Astfel, tu poți concura astăzi împotriva sosiei unui adversar care a terminat ieri cursa.

Like nothing you’ve seen before, our innovative new Time Shifted Multiplayer™ lets you race anyone, anytime – even if they’re offline! Every career event is filled with fully interactive AI-controlled time-shifted versions of your Facebook friends, as well as other players from around the world.

Jocul este de tip freemium. Nu trebuie să plătești decât dacă vrei ca un update la mașină să fie făcut instantaneu (de regulă durează câteva minute) sau dacă vrei ca o mașină nouă cumpărată să fie livrată instantaneu. Chiar nu este așa de enervant pe cât pare, rareori este nevoie să faci îmbunătățiri la mașină.

2013-08-15 16.54.05 2013-08-15 18.10.05 2013-08-15 18.12.55

Şi încă o parte bună. Studioul care produce jocul (Firemonkeys) a fost cumpărat mai de mult de EA Games. Asta înseamnă că au licențe pentru diverși producători de mașini. De la Ford Focus RS la Nissan GT-R 35, Dodge Challenger sau Porsche 911.

Îl puteți downloada de aici. Din păcate jocul are cerințe foarte mari pentru telefoane.

[youtube=http://youtu.be/nRZ9S9UmEgk]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Real Racing 3 – un nou concept de gaming

  1. Viorel Tecla

    Este frumusel dar are cerinte mari, aproape ca face figuri pe s3….de baterie nu mai zic….o mananca instant.

    Reply
    1. revo Post author

      Şi la mine pe Huawei tușește. Pe Nexus 7 merge prefect.

  2. Florin Diaconescu

    Mie tot mi se pare cam enervant sistemul freemium, mai ales la început când ai doar 1 sau 2 mașini. Faci maxim 10 curse și apoi trebuie să aștepți o groază. Ce să mai zic că faci bani și monede din alea foarte greu, trebuie să joci non stop să poți să îți o mașină bună.

    Reply
    1. revo Post author

      Cum așa ? Eu am 50 de monede și nu le-am folosit vreodată. Şi bani am mulți. Am Nissan Silvia și un Challenger.

  3. amfetamin

    Ai bonus de 100% la fiecare race daca setezi data la tel sau tableta cu o zi inainte!Deasemenea ti se va livra masina cumparata instatnt daca setezi data iarasi cu o zi inainte,pt toate astea eu ma joc pe 4s offline sau deconectat de la retea,nu stiu daca are vreo relevanta,dar asa fac mai multe puncte in endurance mode(peste 20.000$ la fiecare cursa,plus ca,cu chestia asta cu data mutata inainte ti se repara masina miraculos de repede!

    Reply
  4. Pingback: revoblog.ro | Top jocuri Android – versiunea pe 2014

  5. andrei

    Amfetamin ai dreptate eu îl joc de atâta timp și nu mia trecut prin minte faza cu data înainte 😉 îl am pe BlackBerry z10

    Reply

Spune-ți și tu părerea: