Sondajul de Sâmbătă: eMAG Supermarket

By | August 30, 2014

Mega Image continuă campania de cucerire a oricărui spațiu comercial din România, eMAG continuă cursa către un miliard de euro și uite așa s-a născut eMAG Supermarket. De data aceasta, Mega Image a descălecat pe teren virtual.

Deși mă mai pot gândi la câteva alte lanțuri de supermarketuri care oferă comanda online (Cora Drive, Metro, parcă și Carrefour mai nou), așteptam să văd cum arată soluția implementată de eMAG.

Nu am scris la lansarea serviciului pentru că mă gândeam să fac un mic review mai detaliat săptămâna viitoare. Până atunci, vroiam să știu care este gradul vostru de entuziasm legat de această mișcare.

[poll id=”49″]

În sondajul de săptămâna trecută, 77% dintre respondenți au declarat că au dat bani pe jocuri.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: eMAG Supermarket

  1. Giotto

    De principiu ma pot declara multumit ca mai apare un jucator in zona aceasta. Ramane de vazut cand voi si ajunge sa il testez si eventual cand si daca voi deveni client fidel. Entuziast am fost cand cei de la Carrefour au deschis asa zisul magazin online. Am vrut sa comand nu ca sa fiu printre primii lor clienti, ci pentru ca chiar vroiam sa incep sa cumpar online si astfel de produse perisabile. Am cautat, am ales dar cand sa finalizez, ia de unde nu-i functionalitatea de cos si plata. N-am mai intrat de atunci. Asa ca in cazul emag mai bine mai astept pana se linistesc lucrurile si se limpezesc directiile.

    Reply
    1. revo Post author

      eMAG de regulă face multă testare internă înainte să lanseze “la apă” o secțiune nouă a site-ului. Cred că se vor descurca bine.

  2. Nn dbsjdbsk,

    Vroiam nu există în limba română!!!!!!!!!!!!

    Altfel… Magazine online: bunatatiamericane.ro, fruttafresh.ro (mai mult de prezentare), Selgros mai are, METRO, Carrefour, cora și MEGA IMAGE. Asta e lista completă!

    Reply
    1. revo Post author

      A existat până la ediția din 2005 a DOOM-ului. Tu folosești “voiam” în vorbirea curentă?

      Oricum, dacă mai citești articole pe aici ai să vezi că nu am greșeli gramaticale. Şi străduiește-te și tu să îți asumi un nume și un email. Nu te caut acasă dacă-mi arăți o greșeală și nici nu trimit spam. Doar îmi place să știu cu cine stau de vorbă.

Spune-ți și tu părerea: