Sondajul de Sâmbătă: show-uri pe Youtube

By | October 4, 2014

Cred că se fac deja 3-4 ani de când toată lumea spune că video blogging-ul este viitorul. În România de doi ani tot așteptăm să crească segmentul ăsta și să ne acapareze. Şi mie nu mi se pare că se întâmplă. Da, există pe Youtube niște copii populari care fac niște clipuri pentru alți copii. Mai mișcă ceva și Sector 7, câteva magazine online au început să producă și conținut special pentru Youtube … dar cam atât. Lucrurile se mișcă greu.

Singurul show de la noi pe Youtube pe scare pot să spun că-l urmăresc este TheUnlikeShow. Bine, mai rămân în urmă, mai văd câte 5 episoade de-odată, mai dau și băieții câte o gherlă din când în când, dar majoritatea clipurilor sunt ok. În schimb, sunt abonat la foarte multe canale și show-uri din afară.

Cred că video blogging-ul încă nu merge așa cum ar trebui la noi pentru că vizitatorii se uită la clipuri izolat, nu sunt învățați să se aboneze. Probabil că industria va avansa atunci când oamenii vor înțelege că dacă s-ar abona, ar putea să se uite la un show pe Youtube în locul unei emisiuni la TV. Şi atunci vor apărea și emisiuni mai bune și bani pentru cei care le produc.

Deci, vreau să văd dacă este corectă teoria mea. Tu te-ai abonat la vreun canal pe Youtube? Dacă da, puteți spune și în comentarii ce urmăriți. Eu sunt interesat.

[poll id=”54″]

Rezultatul sondajului de săptămâna trecută, cu 3G vs 4G îl găsiți aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: