Sondajul de Sâmbătă: You Snooze You Lose

By | August 2, 2014

Cea mai diabolică invenție, dușmanul din fiecare dimineață al corporatiștilor, se spune că butonul de snooze face mai mult rău decât bine. A intrat și în viața mea, cred că prin liceu, o dată cu primul smartphone.

Sunt conștient că uneori mă trezesc mai obosit din cauza lui. S-a întâmplat să mă trezesc perfect relaxat cu o oră înaintea ceasului, să mă culc la loc și apoi să mă trezesc frânt de oboseală după ce m-am jucat jumătate de oră cu snooze-ul. Şi uneori ajung să dau snooze-uri chiar și timp de o oră. Vă dați seama că ăla nu mai este somn.

Ştiu că este sâmbătă și nu e frumos să vorbim despre asta, dar aveți timp până săptămâna viitoare să votați. Îl folosiți sau nu?

[poll id=”45″]

Sondajul de sâmbăta trecută nu prea a avut succes. Doar o singură persoană mai ia head unit-ul în casă în afară de mine. Eu rămân paranoic și îl demontez în continuare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: You Snooze You Lose

  1. Mihai

    Eu îmi setez 2 alarme la diferenta de 10 min si le dau anulare pe rând când suna. Daca adorm la loc dupa a doua alarma sigur întârzii la munca 🙂 Acum cativa ani mi-a venit o idee geniala intr-o noapte când m-am trezit pe la 3 si am crezut ca e dimineata. Atât de tare mi-a plăcut când am văzut cate ore mai am de dormit încât îmi puneam o alarma pe la 3 cu gândul ca o sa savurez acele 3-4 de ore de somn pana dimineata…din păcate nu a funcționat metoda pentru ca stiam de când adormeam ca o sa îmi sune alarma aia idioata de la ora 3 :)) In weekend in schimb ma trezesc tot la aceeasi ora de plecat la serviciu, dar nu mai adorm la loc asa cum adorm in zilele lucrătoare 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      Chestia cu două alarme am mai auzit. Dar la faza asta cu alarma la ora 3 … ești unicat :)) Similar cu ce zici tu, eu nu pot să dorm dacă nu am ceasul la mână. Dacă mă trezesc în timpul nopții și nu știu cât e ceasul, dorm iepurește crezând că mai am un pic și trebuie să mă duc la muncă. Dacă mă uit la ceas mă liniștesc, chiar dacă știu că e 6.45 și în 15 minute trebuie să mă trezesc de exemplu.

Spune-ți și tu părerea: