Webstock 2014 – Live Blogging

By | September 26, 2014

Ziua a început bine. Într-un moment de maximă inspirație am decis să abandonez Calea Victoriei, am făcut dreapta pe Berzei și am ajuns la Webstock mult mai repede față de cât estimam. Am parcat chiar pe latura hotelului și am vânat repede un loc lângă o priză liberă. Cred că din cauza asta au decis să scrie pe badge “Vânător” în loc de “blogger”.

webstock_badge

Acum pe scenă este Cristi Manafu care dă startul celui mai mare eveniment de social media și online din România. Iar eu încerc să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Sper să îmi mențin coerența, având în vedere că voi fi cu ochii și pe scenă și în tastatură.

Mai jos ar trebui să apară niște update-uri. Din păcate plugin-ul nu suportă diacritice. Aveți răbdare dacă nu se încarcă instant, e mai greoi. Eventual cu refresh dacă nu merge:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Webstock 2014 – Live Blogging

  1. b.

    ce folosesc cei de la robofun pt maparea 3d? am vazut ieri ceva tehnologie cu un proiector de lumina albastra si cu niste camere care filmau 3d si faceau detectie de contrast. a fost interesant 😀

    Reply
    1. revo Post author

      Mai simplu. Ei folosesc un kinect. Iese o statuie aproximativă din cauză că e mult zgomot pe fundal și se mai mișcă și subiectul. O să scriu un articol cel mai probabil. Aștept să vină și statuia 🙂

  2. Pingback: Câteva poze și păreri după Webstock 2014 | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: