5 Oferte bune la eMAG Stock Busters (TV LG, SSD Seagate 960GB, Căști Sony cu Noise Canceling)

By | March 16, 2021

Astăzi am avut timp să mă uit peste promoțiile de la eMAG Stock Busters și am găsit câteva oferte bune. Sunt produse pe care le căutam sau le-am cumpărat și eu, așa că le știu prețurile.

1) Cameră de Supraveghere TP-Link Tapo C100 110 lei

Am cumpărat și eu o bucată în decembrie anul trecut, pentru a o adăuga prin apartament alături de un Tapo C200. Este foarte bună și reliable camera. La momentul respectiv a costat undeva la 120-130 lei, un pic mai scumpă decât C200, care atunci era la un super preț. Camera este foarte ok, nu se deconectează, dă alerte când trebuie, ar aplicația Tapo este foarte ok. Camera poate fi văzută inclusiv pe un Chromecast, dacă știi ce formulă magică să îi spui lui Google Assistant.

2) Televizor LG 50UN73003LA, 126 cm, Smart, 4K Ultra HD – 1.600 lei

 

E un Smart TV foarte bun, cu HDR, pentru cei care nu au pretenții de tehnologii de ultimă oră, de genul HDMI 2.1. Cred că am cumpărat și noi un model similar (poate chiar pe acesta), dar nu am timp să stau să-l caut acum printre zecile de comenzi de la eMAG.

3) Bec Wi-Fi inteligent TP-Link Multicolor Tapo – 55 lei

A mai fost și în week-end promoția, și am cumpărat și eu unul. La 55 de lei costă aproape cât un bec normal cu LED, non smart. Mege la pachet cu camera de mai sus în aplicația Tapo și este controlabil prin Google Assistant. Nu mai țin minte, să verific când ajung acasă.

4) Căști Sony WF1000XM3B.CE7 – 650 lei

 

Dacă vreți niște căști wireless cu noise canceling pe bune, acestea sunt excelente. Când au apărut erau chiar cele mai bune și erau undeva în jurul a 1.200-1.300 lei la noi pe piață. Între timp prețul a mai scăzut. Cred că le-am mai văzut o dată la 650 lei. Singura metodă să le obțineți la un preț mai bun este să se alinieze planetele și să aveți și un voucher Genius în timp ce căștile sunt la acest preț.

5) SSD Seagate BarraCuda Q1 – 960GB SATA III – 400 lei

Dacă urmăriți un SSD cu form factor normal, nu pe NVMe, acesta mi se pare la un preț bun. Mai este și un ADATA la același preț, dar de data aceasta am ales Seagate. Nu știu despre viteza de citire sau scriere, eu plănuiesc să-l folosesc pentru backup de date. Îl pândesc de ceva vreme și de regulă este 430 lei la promoțiile mai slabe sau 400 lei la promoții mai bune. L-am comandat acum 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: