A fost dureros, dar a trecut și #blp5

By | May 20, 2014

Motivul pentru care îl urăsc pe Toma esțe că după fiecare ediție de blp rămân cu încă un joc instalat pe sistem. De data asta este vorba despre War Of The Roses. Un joc online medieval gratuit, inspirat de luptele între casele Lancaster și York pentru tronul Angliei. Are o grafică bunicică și un mod aparte de a controla jucătorul și armele acestuia. Pe măsură ce joci online, crești în nivel și îți capeți diverse beneficii. Cel mai mult mi-a plăcut că nu are timpi morți. Imediat te respawnezi și ești gata s-o iei de la capăt după ce ai primit paloșul în cap.

bloggers_lan_party (2)

Legat de Bloggers Lan Party 5, mi-e și rușine să povestesc ceva. V-am spus deja că a fost prima ediție în care am jucat împotriva unei echipe formate numai din cititori. Ne-am apucat de joacă pe la 11 și tocmai pe la ora 14 am apucat și noi să furăm prima rundă la War Of The Roses. Şi la Team Fortress 2 am fost codași. Doar la World Of Warplanes am mai mișcat ceva.

Rămân cu satisfacția că cititorul meu a fost printre cei șase norocoși care au primit câte un voucher în valoare de 350 de lei din partea Romtelecom / Clickshop. Cu plăcerea de a fi testat pentru prima dată o conexiune Gigabit Ethernet și cu convingerea că următoarea ediție de blp trebuie să fie între bloggeri și cititoare, nu cititori.

Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, a fost un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD și Bitdefender Antivirus. Pozele sunt făcute de Zdeto și de Victor Arsene.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “A fost dureros, dar a trecut și #blp5

  1. Mihai

    Se pare că te-am bătut la un team fortress fără să îmi dau seama. 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: