Agenții imobiliare – 2014

By | June 16, 2014

Căutam un spațiu comercial și am zis să fac o chestie inteligentă. M-am hotărât ce caut, am compus un mail și l-am trimis câtorva agenții imobiliare. Mai mici sau mai mari. Rugămintea era ca ei să îmi dea un reply cu 2-3 sugestii care se potrivesc cu ceea ce caut. Am menționat în mail că nu vreau să discut la telefon, deci d-aia aș fi preferat un link direct către ofertă.

Trimis la maxim 20 de agenții, inclusiv “agenții” ale căror adresă de e-mail era în stilul “fane_case@yahoo.com”. Închis laptopul fericit și așteptat invazia de mailuri de a doua zi. Asta se întâmpla săptămâna trecută.

Deschis laptop a doua zi, deschis e-mail, invadat de un singur mesaj de la un nene: “Voi verifica și vă voi comunica”. A trecut o săptămână.

Cum era chestia aia cu criză financiară, afaceri falimentare și nevoie de clienți? Sau greșesc eu ceva …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Agenții imobiliare – 2014

  1. nicubunu

    eu i-am vazut din unghiul celalalt, al cuiva care incearca sa vinda ceva: daca pretul nu e mic, sa vinda usor, nu se obosesc sa incerce sa caute clienti.

    Reply
  2. Ciprian

    “pentru că S class, e grele să scrie, ei le are cu vorbele, nu știe să te face din scris” :)) Probabil au doar minute nationale nu si internet :))

    Reply

Spune-ți și tu părerea: