Am cumpărat și brad

By | December 22, 2014

Şi anul acesta am ales până la urmă tot un brad natural. Vineri de dimineață pe la două după amiază m-am urcat în mașină și m-am dus la mama naibii în Chitila, la Leroy Merlin. Am cumpărat doi brazi: unul mai mic, de 50 de lei și unul mai mare, de 75 lei. Cel mic probabil că a ajuns pe la 150 cm după ce i-am tăiat vârful. Alice m-a bombănit un pic pentru că ar fi golaș în partea de sus, dar acum ne place amândurora după ce l-am împodobit.

brad

 

Pe cel mare încă nu l-am împodobit. Partea bună este că după Crăciun, dacă-l duc înapoi primesc un voucher de 25 de lei. Deci măcar pot să stau liniștit știind că va fi reciclat și va ajunge scobitori sau ceva de genul. Bonus: bradul este românesc și are o etichetă pe care scrie că a fost crescut într-o seră, special pentru popularea spațiilor verzi sau pentru sezonul de Crăciun. Pentru mine e de ajuns ca să fiu cu conștiința împăcată.

leroy_merlin

Vineri mai erau doar doi brazi de 50 de lei și 4 de 75 de lei. Deci ar cam fi de notat: la anul mă duc cu o săptămână înainte la Leroy Merlin. Dacă încă nu ați cumpărat brazi, la Brico Depot au brazi frumoși tot cu 75 de lei. Ştiu că anul trecut i-au vândut pe toți până am ajuns eu. Şi aveți grijă când îi cumpărați, să nu aibă ultimele crengi stufoase crescute foarte aproape de parte în care trebuie să intre în suport. Veți ajunge să ciopârțiți jumătate de brad ca să-l fixați în suport.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Am cumpărat și brad

  1. iarina

    Eu am luat de la Hornbach anul asta, 89lei bradul si pentru 10 lei in plus mi l-au tras in plasa si i-au si curatat capatul de jos ca sa intre mai bine in suport 😀 si e frumos si des, adu-mi aminte sa-ti trimit poze :))

    Reply
    1. revo Post author

      Mie mi i-au pus gratis în plasă. Capătul de jos îl curăț eu dacă este nevoie. Altfel unde mai este farmecul? Să-mi trimiți poze 😀

Spune-ți și tu părerea: