Andreea Esca nu mai este cea mai iubită româncă?

By | July 21, 2020

Apropo de articolul de aici, d-abia așteptam să facă Andreea Esca dezvăluirea, ca să nu mai aud conspiraționiștii spunând “nu cunosc pe nimeni cu Covid”. Având în vedere că Andreea Esca este probabil cea mai cunoscută persoană din România, era cam greu să mai spui că nu cunoști pe nimeni cu COVID19. Doar că … nu mă așteptam la ce s-a întâmplat. Am citit comentariile de la postarea în care Andreea recunoștea că a avut COVID și nu mi-a venit să cred că sunt oameni care spun că Esca este plătită ca să mintă.

Așadar, ipotezele mele sunt două:

  • Ori oamenii care debitează astfel de tâmpenii sunt cu adevărat idioți și trebuie să ne pregătim pentru ce este mai rău.
  • Ori pe acolo sunt și multe comentarii plătite de vecinii ruși.

Pentru sănătatea mea mentală prefer să cred în a doua variantă. Și am pregătit și un articol în care o să enumăr care sunt oamenii care nu cred în COVID.

În rest, eu nu o condamn atât de mult pe Esca pentru ce a făcut. Poate a avut o obligație și a trebuit să se ducă. Poate și patronul complexului a ajutat-o într-un moment greu și a trebuit să întoarcă favoarea. Poate voia să o endorseze pe Alexia. Cu toții am avut un moment când am riscat de când a început pandemia. Voluntar sau involuntar.

Nu o condamn pentru asta, ci mai mult pentru faptul că nu a purtat mască. Dar deh, când ești vedetă, lumea vrea să-și facă poză cu tine, nu cu masca.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Andreea Esca nu mai este cea mai iubită româncă?

  1. Vlad

    Poate respectivi o sa zica ca nu o cunosc personal :))

    Dar eu o condamn, protv i-a aratat cu degetul cu o zi inainte pe unii cu o petrecere pe plaja, si cate si mai cate reportaje. Dar cand a fost omul lor carnat nu au mai zis nimic.

    Noi stam fara petreceri, fara mare, fara munte, fara concedii in afara, fara sa ne imbratisam parintii din martie. Iar pe altii ii doare in cur, asa ca din partea mea pot sa moara.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: