Are și Geoană o fată

By | January 11, 2014

Joi seară am fost la parlament, la “Gala Studenților Români din Străinătate”.

Premiile pentru fiecare secțiune în parte (studentul anului în Europa, America de Nord, România și restul lumii) erau prezentate de câte o personalitate și unul dintre sponsori. Fiecare personalitate citea câte o mică descriere despre studentul câștigător, înainte să îi înmâneze premiul. Vine și momentul în care se urcă Geoană pe scenă. Fix înainte să citească descrierea despre studentul câștigător, este cuprins de boala “fata mea este model” și se apucă (reproduc aproximativ):

” – Hă, hă, dacă tot vorbim de studenți, haideți să mă laud și eu cu ce a dat României familia Geoană. Vreau să vă spun că sunt mândru că fata mea a intrat la facultatea nu-știu-care (ceva străin, oricum). ”

Nu am văzut până la scenă, dar mi-l imaginez cu degetul în nas în timp ce spunea inepția asta. Nimeni de acolo n-a făcut precizări în plus, Geoană s-a simțit cu corn în frunte. Adică tu vii la o gală cu studenți care au pus bazele unor direcții noi de cercetare, studenți care au definit noi curente literare sau artistice și simți nevoia s-o lauzi pe fi-ta pentru că a intrat la facultate?

Bine a zis ultima laureată: “Felicitări studenților care au reușit să creeze în afara țării o imagine mai frumoasă a României decât au reușit politicienii vreodată.”

sursă foto

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Are și Geoană o fată

Spune-ți și tu părerea: