Aruncați un ochi peste emisiunea lui Tudoran

By | November 3, 2016

Am dat pe Facebook peste emisiunea lui Cosmin Tudoran și mi s-a părut foarte tare. Concept, regie, scenariu, muzică, filmare cu drona și vin. Are tot ce-i trebuie.

Deși eram foarte ocupat în momentul când internetul mi l-a scos pe Tudoran în cale, clipul lui a fost printre puține cărora nu le-am dat “Save” în Facebook, pentru ca apoi să uit despre el pentru eternitate. Am dat play și m-am uitat din prima la toate cele 10 minute.

Profu' De Vin S02E2

În episodul 2 vorbim despre #FeteascăNeagră. Pentru asta, #ProfulDeVin se suie-n #Vinomobil și dă o fugă la Jurilovca. Acolo degustă. Stă ce stă, apoi pleacă în Dealu Mare, leagănul feteștii românești. Mai patrulează și i se face foame. Revine la București unde îl vizitează pe Liviu Chiorpec. Scenariul și regia, DOP-ul, nebunia: Tudoran și The Brothers M.#pdv #vinomobilul #alira #lacerta #bmw #mbike #kerrygold via Kerrygold RO. Visit Jurilovca

Publicată de Tudoran pe Marţi, 1 noiembrie 2016

Pentru următoarele episoade, care sper să apară anul acesta, urmăriți pagina lui de Facebook. Băiatul ăsta are atâta charismă încât ar putea să-și facă o trupă și să se apuce de cântat!

2 comentarii la: “Aruncați un ochi peste emisiunea lui Tudoran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *