Astăzi puteți comanda prin Uber 3 înghețate Magnum cu 6 lei

By | July 24, 2015

UPDATE: Am reușit să comand și eu înghețată. Nu vin cu mașina mare de înghețată ci cu câte un Logan cu ladă frigorifică în dreapta. Mașina are stickere și stegulețe, am reușit să-i fac și poză:

Şoferul și-a pus mânușile și mi-a pus în punguță 3 înghețate, o pereche de ochelari de soare și 5 chestii care încă nu știu ce sunt. Înghețata se plătește de pe card, ca orice cursă normală, costă 6 lei în total. Eu am primit doar Magnum Black, alții au primit 3 sortimente diferite. Cred că puteți să-i cereți șoferului ce sortiment vreți.

uber-inghetata3

Doar astăzi, în intervalul 11-17 puteți comanda prin Uber înghețată Magnum. Pentru 6 lei vi se livrează 3 bucăți de Magnum plus alte surprize oriunde vreți voi. Deschizi aplicația, alegi opțiunea ICE CREAM și adresa de livrare și cobori în fața clădirii de birouri blocului să primești înghețata.

Dacă nu aveți cont vă puteți face unul mâine folosind codul INGHETATA pentru a primi inghețata gratis sau uber90revo pentru a primi o cursă de 30 lei gratuită.

Mașinile electrice nu le-am prins, nici supercarurile, dar astăzi mi-am făcut un țel din a cumpăra înghețată. Dacă iar nu sunt disponibile mașini în Aviației, va trebui să le vânez.

Mai multe detalii.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Astăzi puteți comanda prin Uber 3 înghețate Magnum cu 6 lei

  1. Mihai

    Sa vedem daca prindem masina 🙂 Asta este genul ala de informatie pe care daca o share-uiesti s-ar putea sa o prinda ceilalti si tu sa ramai cu multumirea sufleteasca 🙂

    Reply
    1. Marius Vasilescu Post author

      Păi sunt 3 înghețate, doar nu le mănâncă prietenii pe toate, trebuie să împartă cu cineva 😀

  2. Mihai

    Ma refer ca iti fura prietenii masinile si nu ai niciuna disponibila cand vrei sa comanzi.
    Am reusit sa comand doua. Una pentru mine la serviciu si una pentru copilul de acasa 🙂
    Foarte tare initiativa UBER. Prin mine au castigat azi cel putin 4 clienti noi 🙂 Mai este timp pana la 17

    Reply

Spune-ți și tu părerea: