Ați primit update la Android 4.4 KitKat? Cum vi se pare?

By | February 5, 2014

De când a fost anunțat, se știe că ultimul update de Android conține modificări mai mult de natură estetică. Eu l-am primit pe tabletă, așa că măcar m-am bucurat că măcăr nu mi-a stricat aplicația de mesaje.

Nu am descoperit funcționalități în plus însă mi se pare că bateria tabletei ține mai mult. Din păcate, începând cu acest update au apărut și mici glitch-uri. Nu mai este totul așa de fluid cum era pe 4.3. Aplicația de facebook, are un pic de lag când o încarci, paginile web mai sacadează uneori când faci scroll rapid. Şi meniul de multitasking mai are mici scăpări. Nu spun că sunt probleme majore, sunt aproape insesizabile, nu deranjează. Însă mi-e frică de următoarele update-uri.

Practic, a sosit timpul să vă spun că începând de acum, ar fi mai bine să vă orientați către noua versiune de Nexus, decât către cea veche. Dacă sunteți în căutări, varianta cu 4G este la ofertă zilele acestea la eMAG.

Să-mi spuneți și mie ce părere aveți dacă ați primit update-ul la 4.4 pe dispozitive mai vechi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Ați primit update la Android 4.4 KitKat? Cum vi se pare?

  1. Daniel

    Momentan e la stadiul Nightly build, mai am de asteptat putin pana la stable.( Nexus S) Rulez un CM10 stable momentan, dar probabil daca ma mananca o sa ii pun un 4.3 de incercare.

    Reply
    1. revo Post author

      Nexus S, bun telefon a fost. Nu credeam ca mai e inca atat de activa comunitatea care produce ROM-uri ptr el.

    2. Daniel

      Foarte activa nu, dar sunt vreo 2-3 rom-uri care sunt actualizate saptamanal. CyanogenMod actualizeaza aproape zilnic. O sa mai incerc si upgrade-ul la KitKat dupa care probabil o sa fac upgrade la telefon, cel mai probabil catre un LG G2.

  2. Alex Dumitru

    Am 4.4 pe Note 3, Nexus 5 si Nexus 10.

    Pe Note 3 se simte enorm diferenta de la 4.3, care avea lag si era plin de buguri. Lui Nexus 5 n-am ce sa-i reprosez, iar Nexus 10 are momente cand se misca mai incet, dar e destul de ok.

    Reply
    1. Alex Dumitru

      L-am pus eu cand a aparut OTA in Polonia. Nu cred ca a ajuns in Romania inca.

Spune-ți și tu părerea: