Bani negri – un nou serial produs de HBO în România

By | July 10, 2020

HBO Europe a lansat trailerul pentru “Bani negri”, cel mai nou serial produs în România. Povestea pare că are ce-i trebuie ca să declanșeze un pic de acțiune și umor. Plot-ul este următorul: “Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să-l comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.“. Pare genul de comedie neagră în stilul “Două lozuri”, așa că eu unul d-abia aștept să-l văd.

Și că tot vorbeam de “Două lozuri”, printre actorii din distribuția filmului se numără Alexandru Papadopol, Cristian Bota, Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu, Maruca Băiașu, Iulia Dinu. Eu recunosc că n-am auzit decât de Alexandru Papadopol (Două lozuri) și de Medeea Marinescu de aici, dar feeling-ul este că serialul va fi ce trebuie.

Trailerul mi se pare foarte mișto:

Imagine și color grading foarte bune, efecte speciale, Duster, muzică bine aleasă. Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este care-i povestea cu uniforma de polițist și cu mașina de poliție, care nu au nicio legătură cu cele reale. Oare de ce nu s-a mers pe varianta de uniformă reală? Nu cred că ar fi trebuit să fie vreo problemă de pus o uniformă sau o mașină reală acolo, mai ales că filmul este produs cu “sprijinul Guvernului României”.

În fine, pare aceeași rețetă de la Umbre, că și acolo tot cu câteva episoade a pornit inițial. Sper să fie bun.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: