Black Friday 2017 este pe 17 noiembrie în România

By | October 25, 2017

eMAG a anunța data oficială pentru Black Friday 2017 în România: 17 noiembrie. La fel ca în fiecare an din 2011 și până acum, marea majoritate a magazinelor online din România se vor alinia după soare 🙂 Scriu acest articol pentru a veni în sprijinul celor care mă vor întreba non stop de acum încolo: “auzi, când ziceai că este Black Friday anul acesta?!”

Și ca să înțelegeți un pic amploarea fenomenului, eMAG a anunțat că pregătirile pentru Black Friday 2017 au început în urmă cu 10 luni. Un studiu comandat de eMAG arată că 94.3% dintre românii cu vârste între 18 și 50 de ani au auzit de campanie.

La ce să ne așteptăm de la Black Friday 2017?

Prima noutate, nu neapărat legată de Black Friday, vine tot de la eMAG: un card de cumpărături, în parteneriat cu Raiffeisen. Cred că ar fi fost interesant ca în acea dimineață cei cu card să aibă mici beneficii suplimentare. În același timp, s-a lansat destul de aproape de eveniment, așa că nu va ajunge la o rată de adopție așa de mare până atunci.

black friday 2017

eMAG anunță că reducerile vor fi de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion și articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării și anvelope. Alături de ei, vor fi și alți 4.000 de parteneri din Marketplace care vor face reduceri. De la celelalte magazine trebuie să ne așteptăm la anunțuri de acum încolo.

Ca în fiecare an, eu voi încerca să scriu un articol în care să evidențiez ofertele de care merită să profitați. Și eu sunt în căutarea câtorva produse. Poate un televizor nou sau poate un ultrabook sau un obiectiv pentru camera foto. Îmi surâde și ideea unei trotinete electrice, cu care să mă mișc mai repede prin București. Nu sunt nevoi urgente, dar voi profita dacă au un preț bun.

Voi ce aveți pe listă?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Black Friday 2017 este pe 17 noiembrie în România

  1. Vlaicu Cristian-Giovani

    Din cate imi aduc aminte anul trecut au avut doar tampenii la BF…Bine, tot am cumparat de vreo 1000 lei 🙂 Poate anul asta vor sata mai bine…

    Reply
  2. sunshine64sm

    Posibil ca și în acest an eMag să aducă o surpriză prin lansarea unor produse noi, în premieră. Dacă bine îmi aduc aminte, anul trecut a vîndut bonuri de carburant, iar cu un an în urmă a vîndut aur sub formă de mici lingouri.
    De asemenea nu sînt excluse prețuri foarte foarte mici la unele produse (explicate ca erori de sistem) și pentru care comenzi eMag a fost fair-play și le-a onorat (din cîte îmi aduc aminte în limita a un produs din fiecare categorie per persoană). Iar prin onorarea acestor comenzi, practic eMag a cîștigat încrederea clienților. Aceste “erori de sistem” au fost foarte puține, dar adevărații vînători de oferte(!) au stat la pîndă toată noaptea !
    Evident așteptăm o actualizare Live a unei liste cu cele mai spectaculoase produse, cititorii blogului fiind evident cît se poate de interesați, atît de a cumpăra, cît și de a mai schimba impresii cu ocazia acestui eveniment consacrat deja ca și sărbătoare.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: