Black Friday 2018 la Fashion Days – detalii și o parte din produsele reduse

By | November 12, 2018

Am fost astăzi la o conferință la care s-au discutat planurile Fashion Days pentru Black Friday 2018. S-a discutat despre ora de începere, valoarea medie a reducerilor per categorie dar și despre câteva branduri noi care vor fi în oferte de Black Friday. Mai mult decât atât, m-am plimbat pe lângă o (mică) parte din produsele care vor fi reduse.

Black Friday la Fashion Days va începe joi, 15 noiembrie, “la ora șapte, șapte și un pic”. Reducerile vor începe mai întâi în aplicație, iar undeva până la ora 8 vor fi disponibile și pe site.

Fashion Days Black Friday 2018

Există un stoc de 16 milioane de produse alocate special pentru Black Friday, însă cei de la Fashion Days recomandă să adăugăm la favorite ce vrem să cumpărăm, pentru că nu sunt foarte multe bucăți din fiecare model. Majoritatea produselor care vor fi la reducere sunt deja listate pe site.

Iată și două slide-uri interesante: produsele care se vând cel mai bine din oferta Fashion Days, și produsele care vor fi în premieră la reduceri de Black Friday:

Au fost date și exemple punctuale: prețurile pentru cinci produse care vor fi în ofertă. Dacă le puteți recunoaște din fotografie (scuze pentru calitatea ei) și le găsiți pe site, le puteți adăuga la favorite. Eu le-am căutat pe primele două și nu le-am găsit.

Și nu în ultimul timp, iată o galerie de 30 de fotografii cu produse din campania de Black Friday:

UPDATE: Am adăugat și o filmare cu produsele:

În privința livrărilor, promisiunea este că 85% din comenzi vor fi livrate până miercuri, pe 21 noiembrie. Retururile se vor putea face prin curier, în showroom-urile eMAG, sau prin varianta nouă – la Poșta Română.

Dacă se păstrează tradiția din anii trecuți, voi mai primi miercuri sau joi dimineața o listă cu link-uri către produsele reduse, pe care o voi pune în articolul special de Black Friday. În concluzie ne “vedem” joi la ora 19. Eu caut o geacă mai groasă de iarnă și niște ghete maro 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Black Friday 2018 la Fashion Days – detalii și o parte din produsele reduse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *