Black Friday 2019 începe mai devreme la Fashion Days + concurs

By | November 11, 2019

Am fost la conferința Fashion Days în care au anunțat planurile de Black Friday. Anul acesta Black Friday va fi mai devreme la ei, miercuri dimineață, pe 13 noiembrie (adică poimâine). Am întrebat la ce oră vor fi ofertele pe site și au spus că “până la 8-9, ora la care ajung majoritatea persoanelor la birou”. Deci eu aș miza pe un interval 06.50-7.30. Puteți citi un ghid aici.

A fost aleasă miercuri dimineață în loc de joi seară ca în anii trecuți pentru că depozitul Fashion Days este în același loc cu cel eMAG, iar atunci când pornește eMAG, curierii nu prea mai pot face față livrărilor de la ambele magazine. Așa că aceasta a fost soluția găsită pentru ca oamenii să primească mai repede coletele.

Produse care vor fi la ofertă

Cei de la Fashion Days au spus că vor avea în ofertă geci de iarnă de la 130 de lei, bocanci de la 140 de lei și ceasuri de la 250 de lei. Iată produsele despre care știu sigur că vor fi la ofertă:

Voi mai primi în curând o listă cu produse care vor fi la ofertă și voi actualiza acest articol. Stați pe aproape 🙂

Branduri noi special pentru Black Friday 2019

Anul acesta cei de la Fashion Days un pregătit stoc în valoare de 175 de milioane de lei. Și ca în fiecare an, aduc și niște produse noi, special pentru evenimentul de Black Friday. Iată de la ce branduri vor fi acele produse:

black friday fashion days 2019 produse

Cele mai vândute branduri din oferta Fashion Days

Alte detalii despre Black Friday 2019 la Fashion Days

Campania durează între 13 și 15 noiembrie. Toate produsele reduse vor fi din prima pe site, deci produsele bune se vor epuiza din prima. Cei de la Fashion Days speră să livreze în jur de 120.000 de colete până să pornească Black Friday la eMAG. Cei care vor comanda cu livrare la EasyBox vor primi produsele deja în cursul zilei de miercuri. Aceasta este cea mai rapidă variantă de comandă, iar plata aici se va putea face exclusiv cu cardul. În privința returului, să vă așteptați la întârzieri în preluarea coletelor dacă veți face comenzi la curier.

Iată și două slide-uri interesante. Primul este cu celelalte magazine pe care cumpărătorii le iau în considerare de Black Friday, celălalt este cu topul magazinelor de Fashion din România:

În cel de-al doilea slide magazinele sunt aranjate în funcție de estimările interne ale celor de la Fashion Days pentru 2019. În cazul Pepco (și Zara, Decahtlon) sunt luate în calcul doar vânzările de fashion, nu și cele de home deco și alte accesorii. De exemplu, conform ministerului finanțelor, Pepco are cifră de afaceri de 1.2 miliarde de lei. Fashion Days speră ca în 2019 să intre în acel top 10.

Concurs – ofer un voucher de 200 de lei

Cei de la Fashion Days mi-au oferit un voucher în valoare de 200 de lei pe care eu vreau să îl ofer unui cititor. Pentru a participa la concurs trebuie să dați share la acest articol (prin butonul de sub el sau click direct aici) și să-mi lăsați un comentariu cu link-ul către postarea publică pe Facebook. Iată cum puteți obține link-ul către postare.

a. De pe mobil:

b. De pe laptop:

Sunt două trei condiții esențiale aici:

  • UPDATE: Acest concurs nu se adresează “concursomanilor” de meserie. Mă voi uita pe pagina de Facebook a fiecăruia și dacă văd mai mult de 3 concursuri printre ultimele postări, nu voi lua în calcul comentariul vostru. Așa că vă rog, nu vă mai obosiți să vă înscrieți.
  • Link-ul cu postarea să poată fi accesat (public);
  • Email-ul cu care lăsați comentariul aici pe blog trebuie să fie valid, ca să vă pot contacta în caz că ați câștigat (nu voi folosi email-urile pentru altceva). Nu vă speriați dacă nu apare instant comentariul vostru. Trebuie aprobate manual de mine.

Concursul durează până pe 17 noiembrie (deci până după Black Friday), iar voucherul este valabil până pe 13 decembrie.

Săptămâna aceasta voi publica și articolul-monstru în care voi face o listă cu toate magazinele care participă la Black Friday, ofertele pe care le voi ști dinainte șamd. Mă gândesc să organizez și acolo un concurs similar. Stați pe aproape 🙂

UPDATE: Am tras la sorți prin random.org câștigătorul concursului! Felicitări Gabriela Balasa Matei!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

54 comentarii la “Black Friday 2019 începe mai devreme la Fashion Days + concurs

  1. Gabriel

    Salut
    Am postat de pe telefon. Nu găsesc linkul chiar daca am urmat pașii tai

    Reply
  2. Stamatescu Razvan

    Urmaresc mereu articolele de pe revo si in special de Black Friday
    Asa ca… de ce nu? 🙂 hhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10163088053690179&id=825945178

    Reply
    1. Revo Post author

      Acesta este un link către postarea de pe pagina blogului. Trebuie link-ul către postarea de pe pagina personală.

  3. Revo Post author

    OK. Observ că la acest concurs s-au înscris foarte multe persoane care numai asta fac: se înscriu la concursuri. În concluzie nu voi valida acele înscrieri. Mă voi uita peste profilul de Facebook al fiecăruia, și dacă văd mai mult de 3 concursuri printre ultimele distribuiri, nu voi lua în calcul acel comentariu. Așa că vă rog, dacă faceți acest lucru în mod frecvent, nu vă mai obosiți să postați.

    Reply
    1. Revo Post author

      Felicitări! Ai câștigat! În scurt timp vei primi voucherul pe mail. Să verifici și folderul de inbox.

  4. Matei Balasa Gabriela

    Multumesc din suflet pentru voucher!!!Un cadou minunat, mulțumesc!!!!!!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: