Bonami – un nou magazin online home&deco intră pe piața din România

By | October 21, 2016

Piața de mobilă și decorațiuni interioare este una dintre piețele cu cea mai spectaculoasă creștere la nivel internațional. În condițiile astea, nu pot să-mi imaginez cum a dat “Bam Boo” faliment. De fapt, pot să-mi imaginez. Au refuzat să aplece urechea la piață și n-au investit nimic în online. Până la urmă te plictisești să ieși cu mâna goală dintr-un magazin în care intri doar în decembrie sperând să găsești ceva pentru Secret Santa.

Bonami este un magazin online din Cehia care tocmai ce a intrat pe piață ca să profite de spațiul lăsat liber. În trei ani s-au extins în Polonia, Slovacia și acum în România.

Conceptul este un pic diferit față de un magazin clasic de mobilă și decorațiuni, dar nu-i străin pentru România. Trebuie să te înregistrezi ca să poți accesa magazinul, o manevră care mie mi se pare enervantă.

În fine, m-am înregistrat și eu. Dacă suportați să primiți zilnic un mail, s-ar putea să găsiți și lucruri interesante pe acolo. De exemplu acest indispensabil dozator de spaghetti. În general mi se par interesante produsele pentru bucătărie. Bine, asta nu înseamnă că nu sunt și produse din categoria “te doare mintea”.

Una peste alta, presimt că va avea mare succes. Are deja peste 120.000 de utilizatori înregistrați în România. După cum spuneam, piața de home&deco e în creștere, mai ales online.

bonami

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Bonami – un nou magazin online home&deco intră pe piața din România

  1. Sorin

    Dupa o discutie pe chat amiabila, am inteles ca doar daca intru cu contul de Faceboock sau doar daca imi fac cont reusesc sa scap de prima fereastra. Evident ca am renuntat sa ma uit la site, pentru ca vreu sa vad cam ce produse are, si numai dupa aceea sa ma abonez la noutati, asa cum sint abonat la multe magazine online. Mi se pare aiurea ca fereastra aia nu are un “X” pentru ca sa o pot inchide.
    Posibil sa-mi fac cont pe viitor, dar nu promit.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: