Boxe Logitech Z906 sau sistem home cinema de la Samsung?

By | July 15, 2017

Vrem un sistem audio pentru sufragerie. Ceva care va fi conectat în primul rând la TV și care va fi folosit pentru filme de pe Netflix , HBO GO și pentru jocurile de pe PlayStation. Muzica o va primi inițial din telefon și ulterior cred că printr-un Chromecast (normal sau audio, nu m-am hotărât).

Ştiu dezbaterea cu sistem 5.1 versus boxe 2.0, deocamdată nu vrem sistemul doar pentru muzică, deci nu vrem 2.0. Probabil vom lua și o pereche de Microlab Solo 7C după ce renovăm sufrageria. Oricum, căutând  pe PC Garage (de aici îl vom lua) un sistem 5.1 care să nu sară mult de 1.000 lei ajuns două variante:

Pe de-o parte îmi place mult design-ul lui Logitech Z906 și nu-mi plac sateliții tip turn de la Samsung. Pe de alta, nu pot să nu observ că Home Cinema-ul de la Samsung are cu 500W în plus, sateliții turn sunt totuși pe 3 canale și are și un player dedicat, care știe de Bluetooth.

Teoretic, cei 500W de la Logitech sunt arhi-suficienți, că nu vreau să dărâm pereții, sistemul va fi ținut tot timpul la 20% din putere. Practic, de ce n-aș lua 1000W la un preț mai bun? Pe lângă asta, Home Cinema-ul de la Samsung ar mai avea mici avantaje (poate fi controlat din telecomanda TV-ului), e mai nou, are mai multe decodări pe partea audio.

Doar că la Samsung nu-mi convine că are doar o singură intrare audio și că specificațiile nu zic nimic nici de răspunsul în frecvență, nici de distorsiuni. Nici măcar nu știu dacă cei 1000W sunt RMS.

În concluzie, voi ce ați alege?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

12 comentarii la “Boxe Logitech Z906 sau sistem home cinema de la Samsung?

 1. Vlad

  Logitech Z906 clar… dar parerea mea ar fi sa cauti un Z5500 in stare buna. Nu se compara cu nimic… dar acum depinde de cum asculta fiecare muzica/filmul/gaming.

  Reply
 2. Dan Pavelescu

  Așa am zis și eu, ce-mi trebuie? Am luat un sistem Harman Kardon Soundstick, că na.. e suficient, n-am nevoie să sparg pereții. Și totul a fost acceptabil până în clipa în care am ascultat muzică de pe iphone – conectat la un amplificator hi-fi Yamaha. Așadar, m-am lămurit – până în ziua de azi n-am ascultat sunete ci doar niște paraziți și pocnituri emise de boxe. Încearcă să te orientezi către un sistem hi-fi, urechile îți vor fi recunoscătoare până la adânci bătrâneți.

  Reply
 3. Iulian

  Ar fi bine daca ai putea sa îl vezi și fizic in vreun magazin. Mă refer la Samsung. Dacă nu, Logitech de aude f bine și tare.

  Reply
 4. Mihai

  Mergi și ascultă-le undeva, poate la AVstore sau unde le găsești expuse. Nu știu cum e Z906, dar am ascultat Z5500 și este făcut pentru bass și cam atât. Dacă locuiești la bloc și vrei să te înjure toți vecinii este sistemul perfect. Dacă vrei să îți faci acasă un home cinema ia-ți un sistem home cinema 🙂
  Ce zice Dan mai sus este adevărat, dar sunt costuri mult mai mari de 1000 de lei și vei avea nevoie de muzică trasă foarte bine, nu MP3 la 128 sau YouTube.
  Să ne zici ce ai ales. 🙂

  Reply
 5. Andrei

  Sfatul meu: mai intai te muti la vila sau macar un penthouse mititel.Dupa aceea iti iei ce vrei tu.Semnat un grup de vecini binevoitori. 🙂

  Reply
 6. Giotto

  Am avut Logitech si nu am fost multumit! Pe de alta parte din cate vad Samsung are o gramada de lcururi in plus.

  Reply
 7. Marian

  orice dar nu Logitech – sunetul este foarte artificial , basul e complet aiurea , eu am pentru calculator si nu sunt deloc multumit – ia ceva hifi- de firma , preferabil sa le asculti inainte

  Reply
  1. Revo Post author

   Nu sunt încă sigur dacă am amânat sau am renunțat 🙂

Spune-ți și tu părerea: