Brandul de gaming Lenovo Legion a fost lansat oficial la #EECC2017

By | May 8, 2017

Dacă ați fost la Comic Con, probabil ați văzut foarte mulți soldați romani. Motivul a fost campania de promovare pentru Lenovo Legion, cel mai recent brand de gaming lansat în România. În primul rând, jos coiful pentru idee și pentru soldații romani. Am filmat aici intrarea lor în scenă:

Deocamdată am văzut laptopul de gaming Lenovo Legion Y720 și alte periferice branduite cu logo-ul în forma literei Y. Laptopul este primul din lume cu tehnologie Dolby Atmos. Sunt curios cum se poate vorbi despre așa ceva pe un laptop, având în vedere că Atmos-ul în sălile de cinema presupune vreo 50 de difuzoare poziționate diferit.

Superlativele specificațiilor pentru diferitele modele din gamă sunt următoarele: Core i7 – 7700HQ Kaby Lake, NVIDIA GTX 1060 cu 6 GB de RAM, HDD de 1 TB sau până la 512 GB stocare pe SSD, memorie RAM până la 16 GB. Este bine de știut și că laptopul este VR Ready. Chiar era cineva la stand cu casca pusă:

La o primă vedere nu pot spune foarte multe despre laptop. Arată bine, are 3.2 kg și foarte multe fante pentru aerisire. Mă bucur că au reușit să-i pună butonul de power undeva deasupra tastaturii. Am cumpărat anul trecut un laptop de la Lenovo care-l are deosebit de incomod poziționat, undeva pe muchia din partea stângă.

Am observat însă împreună cu cei prezenți la eveniment că numpad-ul are o configurație un pic mai ciudată, cu tastele direcționale sub el, iar butonul mic de “Enter” a dispărut complet.

Mai departe, piața va decide dacă este destul loc pentru patru linii de laptop-uri pentru gaming. Sunt curios cum vor evolua lucrurile 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: