Bugs vs. Aliens – un joc pentru Android proaspăt lansat

By | November 6, 2014

Dacă vă plac jocurile în stilul Temple Run, Minion Rush, Subway Surfers și alte asemenea, astăzi s-a lansat pe Android Bugs vs. Aliens, un joc dezvoltat de doar trei oameni: un soț, o soție și un fost coleg de-al lui. Poate fi descărcat gratis de aici pentru Android și există și variantă pentru iOS.

L-am jucat și eu un pic, deși nu sunt fan al genului. Mi-a plăcut că spre deosebire de celelalte jocuri de gen, aici poți selecta cum să deplasezi caracterul stânga dreapta: tilt, tap sau slide. Slide mi s-a părut imposibil de folosit, cu tap m-am înțeles cel mai bine. Vedeți în video ce trebuie să faceți:

[youtube=http://youtu.be/XVrNnTBUymY]

Cei trei developeri, reuniți sub numele Keemba Studios (habar n-am de la ce vine), speră să facă profit de pe urma cumpărăturilor virtuale din joc (vieți în plus, skill-uri, boost-uri, etc.). Le urez succes, poate pe plan mondial. La noi nu știu câți sunt dispuși să facă asemenea achiziții. Eu unul nu le înțeleg și întotdeauna m-am întrebat care este profilul userului care dă banii pe așa ceva. Nu mă pot gândi decât la un copil care trage de părinți până îi fac pe plac și-i cumpără un gândăcel mai frumos – în cazul nostru.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: