Bună dimineața, 2016!

By | January 1, 2016

Ca tot românul, am început un pic mai greu ziua de astăzi. Acum suntem la munte iar eu m-am retras într-un colț pentru că nu voiam să ratez ocazia de a vă spune la mulți ani chiar în prima zi din an.

Pentru mine, 2015 a continuat seria anilor foarte buni, în care am avut realizări la care nici nu speram. Mă bucur că mi-am petrecut tot anul alături de Alice și că am vizitat împreună două țări noi (Belgia și Italia). A fost anul în care am încheiat socotelile cu facultatea, deși deja mi se pare că au trecut mii de ani lumină de atunci. Apoi a urmat Horologer, o încercare total nouă, care îmi solicită creativitatea și care nu de puține ori m-a făcut să mă trezesc în mijlocul nopții pentru a nota o idee.

La fel ca în fiecare an, nu îndrăznesc să sper la nimic, decât ca 2016 să fie cel puțin la fel de bun ca 2015. Nu îmi setez niște țeluri la început de an, mă adaptez pe parcurs, și cred că acesta este motivul pentru care nu privesc niciodată cu regret în urmă.

Asta vă doresc și vouă, să reușiți să vă bucurați de viață așa cum este, și să vă puteți face singuri destinul. Să vă luptați pentru lucrurile în care credeți și să nu treceți cu vederea nicio nedreptate. Să aveți anul pe care vi-l doriți!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Bună dimineața, 2016!

  1. doru

    La mulți ani! Ai un mod sănătos de a vedea lucrurile, tine’o tot asa.

    Reply
  2. Dragos

    La multi ani!
    (te citesc din toamna si-mi plac gandurile tale puse in posturi aici. Nu stiam ca esti asa tanar. Sa fie un 2016 macar la nivelul lui 2015 pentru toti. La mine a fost bun 2015 si sunt fericit)

    Reply
  3. Revo Post author

    Am să vă mulțumesc în cor pentru urări. La momentul respectiv eram pe munte și n-am mai apucat, iar debutul de an nou a fost foarte agitat 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: