Bunătăți de la petrecerea ASUS Republic Of Gamers

By | April 27, 2016

Aseară am fost la o petrecere / LAN Party pentru a aniversa 10 ani de Republic Of Gamers. Pe lângă faptul că s-au dat niște cifre interesante despre fenomenul de gaming din România, au fost expuse și foarte multe produse din gama RoG, inclusiv laptopul cu răcire pe lichid, care costă acum, la reducere, 17.000 de lei. Iată-l:

petrecere-asus-rog-9

petrecere-asus-rog-10

Acea cocoașă din spate este foarte ușor detașabilă. Se apasă pe un buton și gata, a ieșit. Vedeți apoi pe muchia laptopului acele trasee prin care circulă lichidul. Din câte am înțeles, nu este un lichid special, are doar proprietăți anti-corozive.

petrecere-asus-rog-12

Laptopul vine la pachet și cu un troller, că poate n-ai în ce să-l cari. Ce mi se pare interesant este că am vorbit cu country manager-ul ASUS România și mi-a confirmat că s-au vândut câteva bucăți. Nu știu dacă pot să spun cifra, dar este mai mult decât mă așteptam eu. Aș fi zis că este genul de produs pentru piața din Rusia.

petrecere-asus-rog-16

Pe lângă asta, am mai găsit expus și recent lansatul mouse RoG Spatha. Arată bine, dar mie mi se pare prea mare și lat pentru palma mea.

petrecere-asus-rog-8

petrecere-asus-rog-7

petrecere-asus-rog-6

Pe lângă asta mai era expus sistemul RoG GT51, o bestie cu Core i7 6700K care suportă overclocking până la frecvența de 4.6GHZ:

petrecere-asus-rog-3

Îmi place foarte mult cum arată detaliul de mai jos. Parcă seamănă cu motorul unui avion de luptă:

petrecere-asus-rog-4

Şi un sistem cu răcire pe lichid, montat pe un perete. Un fel de Mona Lisa pentru gameri:

petrecere-asus-rog-5

Că tot spuneam despre cifre, am auzit printre picături că RoG deține în România cam 80% din piața de laptopuri de gaming, 80% din plăcile video de gaming și 80% din sistemele desktop de top.

Şi pentru că ați rezistat până la finalul articolului, iată și două poze cu hostessele, care d-abia puteau păși. Nu neapărat din cauza tocurilor, ci din cauza fustei foarte mulate:

 

petrecere-asus-rog-21

petrecere-asus-rog-20

Pozele sunt făcute cu telefonul. Pentru că bineînțeles, mi-am lăsat aparatul foto în portbagajul mașinii.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Bunătăți de la petrecerea ASUS Republic Of Gamers

    1. Revo Post author

      Nu știu ce vrei să spui, eu mă refeream la gadgeturi 🙂

Spune-ți și tu părerea: