Când facem și noi un pic de public shaming cu politicienii noștri?

By | June 25, 2018

Mai de mult am văzut o știre mișto pe The New York Times.

Când un demnitar din Venezuela era reperat în altă țară, venezuelenii care locuiau în acea țară se strângeau în jurul lui și începeau să-l huiduie, pentru că el cheltuie banii în alte țări, iar în Venezuela se moare de foame. Cel mai mișto mi s-a părut cu fiica primarului din Caracas, pe care au găsit-o pe o plajă din Sydney, după pozele pe care le posta pe Instagram.

Acum am citit despre două incidente similare în care oficiali din administrația Trump au fost poftiți politicos afară din restaurantele în care au intrat. Cel mai recent caz este cu purtătoarea de cuvânt a lui Trump.

Întrebarea este: pe când și la noi? Că nu țin minte să fi văzut vreo știre că l-au huiduit pe fi-su lui Dragnea în Loft sau că l-au dat afară pe Tudorel din restaurant (deși el pare mai degrabă genul care se duce prin cârciumi).

Mi se pare o formă de protest foarte eficientă. Fără violență. Oamenii ăștia nu pot sta doar în bula lor. Când îi vezi în public doar le dai un feedback sincer. Le spui ce crezi despre ei și despre programul lor de guvernare.

Deci, pe când și pe la noi? Că nu suntem departe de Venezuela.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Când facem și noi un pic de public shaming cu politicienii noștri?

  1. Cristi

    tare ideea, imi pare rau acum ca nu l-am intrebat cate ceva pe primarul Iasului cand l-am vazut

    Reply
  2. Dan Pavelescu

    Marius, să nu încerci asta cu băiatul lui.. sau cu nepotul lui.. sau cu amanta lui.. că dă cu gipul peste tine (și tot tu ești vinovat). C-așa-i în tenis.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: