Ce am vazut eu la Romanii au talent

By | April 26, 2011

Am vazut prima emisiune care m-a tinut in fata TV-ului dupa ani de zile. A reusit sa atraga atentia a cel putin 3 generatii diferite. Pozitionarea emisiunii in grila de programe a fost buna, juriul foarte bine configurat, cei 2 mascarici alesi cu maiestrie. Mi se intorcea stomacul pe jos daca-l auzeam pe Stefan Banica Jr zicand “Maestre, muzica, dans va rog!”. Andi Moiescu a ajutat la cel putin 50% din umorul emisiunii prin replicile lui savuroase.

Concurentii au aratat fata reala a Romaniei. Dezinhibati, inteligenti, nebuni, inventivi, ciudati dar mai presus de toate talentati. Partea de preselectie a emisiunii a fost cea mai interesanta pentru ca oamenii veneau de acasa cu talentul lor brut. Probabil ca in semifinale si finale si-au bagat nasul coregrafii si scenaristii PRO TV-ului si momentele au fost mai putin candide. Una e sa faci o miscare pe care o arati prietenilor la fiecare bere si alta e sa faci o miscare pe care ti-o impune unul crezand ca o sa dea bine la public.

Castigatorul o sa fie cel care a avut talentul cel mai conservator. Previziunea mea este Narcis Ianau. Asta pentru ca generatia mai in varsta nu stie care este costul unui sms, iar un om ca mine n-ar da niciodata banii pe asa ceva. Din cauza asta au ajuns si invartelile in finala in defavoarea unora ca DFC sau Titanii Funky Fresh. Imi si imaginez ce reactii au generat “impielitatii” aia prin gospodariile de la sat 🙂

Si in final, unul dintre romanii de afara care au talente. The one … the only … Razy Gogonea. Prima data am privit video cu scepticism crezand ca este inca un roman care se va face de ras. Dar dupa ce a intrat in scena … WAIT ! WHAT THE FUCK ?!?!?!?!?!?

Razy Gogonea IS the Matrix. punct

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: