Ce v-ați cumpărat de Black Friday (2020) ?

By | November 14, 2020

Noi am început de miercuri cu Fashion Days, la fel ca anul trecut. Eu mi-am cumpărat un pulover, iar Alice și-a cumpărat două bluze și un tricou. Toate trei au venit joi prin curier și probabil că le-am fi și probat până acum dacă nu le uitam eu la birou.

Vineri de dimineață ne-am trezit destul de zen, pe la 6.50, și ne-am făcut încălzirea la degete. Apoi am dat refresh-uri până pe la 7.38 . Se pare că de fapt la 7.37 a dat startul eMAG, dar din fericire nu vânam niciun produs erou, așa că acel minut în plus n-a făcut diferența pentru noi.

Alice a spart prima gheața și a comandat o cameră TP-Link Tapo C200, care la 114 lei a fost la cel mai bun preț la eMAG. Apoi, pentru că sunt un cetățean model și știam că nu ai voie să comanzi două produse din ofertă pe același cont, m-am logat și eu în contul meu și am comandat și eu încă o cameră, cu Smerenie. Una dintre ele este părinții lui Alice, iar cealaltă pentru noi. Apoi am mai comandat o mașină de făcut pâine Tefal, tot pentru părinții lui Alice (a fost 430 lei).

Apoi am mai comandat un set de măști FFP2, pentru că la 19 lei sunt la un preț bun (încă mai sunt dacă vreți și voi) și pe parcursul zilei am mai dat o comandă pentru un set de 3 termometre Xiaomi cu 80 lei. Avantajul lor este că îți pot arăta pe telefon ce temperatură a fost peste noapte în încăpere. Am mai comandat și luna trecută 3 astfel de termomentre.  Le voiam inițial pentru a le pune pe balcoane și unul în sufragerie. Doar că am pus unul în sufragerie, unul într-un balcon și unul în dormitor. Ne mai trebuia unul, așa că ce să facem, am luat încă trei.

Pe final de zi ne-am gândit că am ocupat deja cele două prize smart pe care le avem și probabil că vom mai vrea încă două pentru brad și luminile de pe balcon. Așa că am mai cumpărat și acest set de 2 prize Tapo cu 90 lei. Din nou, foarte ok prețul. Probabil că ușor-ușor voi pune câte o priză smart la orice.

Și cam atât a fost ieri. Astăzi cine știe ce se mai întâmplă.

Ce mi-aș fi dorit în plus? Un SSD. Ideal voiam unul de 2 TB la un preț bun sau chiar și unul de 1 TB dar undeva pe la 300-350 lei, ca să iau două. Au fost la 400 de lei, dar la 400 de lei au cam fost tot anul, așa că nu m-am simțit impulsionat să cumpăr acum.

În concluzie, a fost un Black Friday calm, în mare parte pentru că nu am avut mai nimic pe lista de cumpărături de dinainte. TV avem, laptop nou avem, PS5 n-avea cum să intre la ofertă, telefoane avem.

Voi? Ce v-ați luat? Au ajuns?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

17 comentarii la “Ce v-ați cumpărat de Black Friday (2020) ?

    1. Marius

      Pentru hosting la oferta poti astepta BF la chroot, o sa fie campania in ziua clasica de BF (sau cel putin asa a fost anii trecuti).
      Daca nu mai ai rabdare si vrei suport tehnic excelent, vezi xServers.

  1. Yonkers

    O imprimanta (hp 2710) 187 RON si o plita pe gaz (electrolux) 790 RON. Ce zici, sunt preturi bune sau am luat plasa? Sincer, nu m-am uitat la pret. Aveam nevoie de astea.

    Reply
  2. SirNeo

    Ieri a fost o zi buna de cumparat vrute si nevrute de la partenerii de pe Marketplace pentru ca a fost easyBoxul gratis.
    Iar la oferta am cumparat Amazfit GTR 47mm redus cu 100lei. Restul de lucruri cumparate nu au avut nici o reducere dar erau pe lista asa ca le-am luat oricum.

    Reply
  3. Giovani

    Chiar daca in articolul trecut blamam Black Friday de la Emag, n-am rezistat tentatiei sa nu iau un monitor Samsung (cel de 300 lei – mai ales ca mi-am adus aminte ca am si un vaucher de 50 lei la ei). Apoi capsule de cafea si ceva bauturi ca tot vin sarbatorile si mai pregatim cate un cadou , ceva 🙂
    BTW – ai vazut ca azi termometrele sunt 80 lei? 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Să îl stăpânești sănătos!
      Da, le-am luat la preț normal ieri. Afacerea a fost că era livrarea gratuită la easybox. Azi se plătește în plus livrarea, că-s vândute de un partener din Marketplace.

  4. Vlad

    Si noi ne-am trizit tot la 6:50 si am inceput sesiunea de refresh. Pentru primul an s-a trezit si nevasta cu mine, dar nu a fost pregatita cu aplicatia emag instalata of of.

    Nevasta:
    donat haine fashion days
    anvelope iarna logan + jenti cadou pentru parinti emag
    tel samsung m21 (cel la 650 lei) emag
    tel cadou pentru parinti ceva alcatel de 300 lei emag

    Eu:
    hdd laptop 1tb pcgarage
    saltea cadou pentru parinti dormeo
    voucher tazz emag
    set becuri eco cadou pentru parinti emag
    hdd extern 1tb cadou pentru parinti emag
    surubelnita electrica emag
    monitor philips 27″ 2k ips 800 lei emag
    sd card 64 gb emag
    tableta cadou pentru parinti ceva cu 4gb ram si 32gb stocare la 640 lei partener emag, dar livrat de emag (m-a pacalit putin ca eu as cumpara doar de la emag mai ales cand este riscul de garantii)

    Reply
    1. Costi

      Si daca am fi fost cu 2 secunde mai rapizi, luam si telefon Oppo A12, cel la 200 de lei.

    2. Vlad

      Mobexpert a scumpit salteaua de o dorim si nu a fost la blackfriday. Asa ca mai asteptam :\

    3. Vlad

      Hai ca au bagat o reducere.
      Acum vreo 2 luni era 4219 lei.
      Apoi a fodt 5200 lei.
      Acum noua oferta este 4483 lei.

  5. un muc

    Scutece, șervețele umede, cartușe de imprimantă, o poșetă (cadou de crăciu) și stingătoare de incendiu.

    Reply
  6. Dragos

    Boxa sonos one gen2 prinsa la pret bun (650lei)
    Un SSD Extreme 500GB USB-C la fel redus real cu 100lei la 349lei achizitonat
    2 paste de dinti Elgydium la 26lei setul de doua bucati
    O baterie externa pentru un nepot sa o dau de craciun langa altele
    2 filtre pentru purificatorul Xiaomi (30lei reducere fata de comenzi anterioare)
    Niste capsule de cafea pentru aparat

    Cam atat. Am depasit suma planificata de mine initial dar Sonos ala nu ma asteptam sa scada atat si am zis sa-mi upgradez audita din birou

    Reply
    1. Dragos

      Chiar emag a avut asa o bucata. Restul magazinelor (avstore sau tehnicavizuala de unde mai aveam una) nu au coborat atat de jos. O aveam in favorite si am facut in ziua aia refresh la pagina periodic. Stiam preturile unde sunt normal si am avut noroc

Spune-ți și tu părerea: