Cea mai tare folie de protecție pentru telefon

By | July 7, 2016

Mi-am pus prima dată folie de protecție de sticlă pe display-ul telefonului acum vreo 3 ani. De atunci nu m-am mai complicat cu foliile de protecție din plastic. Arată mult mai bine și nu se zgârie ca cea de plastic. Problema este că pe cea de sticlă, dacă nu este de calitate, o schimbi cam des, că imediat se ciobește. Şi uneori trag de mine câte o lună s-o schimb.

Dar am găsit acum cea mai tare invenție în domeniu:

Este vorba despre o folie de protecție cu aplicator. Încadrezi telefonul în rama de carton, îndepărtezi folia de protecție lipicioasă și apoi îi dai drumul foliei de sticlă pe telefon. Se lipește perfect simetric.

De fapt asta era cea mai mare problemă a mea. Că mă chinuiam juma’ de oră să o așez perfect pe centrul ecranului. Cu cea din poză mi-a luat 5 minute tot procesul și am lipit-o perfect. Le găsiți la eMAG. Sunt cele cu ambalaj negru pe care scrie în colțul din stânga jos “with super easy applicator”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Cea mai tare folie de protecție pentru telefon

  1. Andrei

    Depinde pe ce telefon: din review-uri de exemplu pe s7 nu acopera cum trebuie.

    Reply
    1. Revo Post author

      Cred că așa se întâmplă pentru toate telefoanele. De regulă foliile astea nu acoperă display-ul din muchie în muchie ca cele de plastic. Eu am montat-o pe un iPhone 6 și este ok, pe Galaxy S6 meu am pus una pe care am comandat-o de pe eBay și am lipit-o strâmb 🙂

  2. Adriana Dinu

    Ce invenție minunată (pot s-o aplic și eu, cu cele două mâini stângi ale mele)! Și mai are și-un preț decent. Aproape SF.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: