Cel mai interesant om de pe Instagram

By | April 4, 2014

I-am dat follow după ce m-am uitat la un episod de TheUnlikeShow. Nu știu cum de înțelesesem eu că este român. Am trăiet cu impresia asta câteva luni, până când într-o zi cineva a verificat pe wikipedia. Se pare că este american. Păcat, ar fi fost cel mai tare român în viață. Buzfeed a spus despre el că este cel mai interesant om de pe Instagram.

Dan Bilzerian este un tip care are foarte mulți bani și căruia îi place să ne facă în ciudă. A jucat peste 50 mil $ la poker, are avioane, iahturi, elicoptere, mașini, arme, tancuri și foarte multe femei. Postează zilnic poze și filmulețe scurte pe Instagram. Trage cu tancul prin deșert, se filmează cu drona în timp ce-și conduce Lamborghini-ul, mai pune o poză cu câte o armă, mai aruncă o grenadă. Creează conținut destul de … variat, aș putea spune. Îmi place că este arogant, nesimțit și lipsit de moralitate. Şi că e sincer. Într-o seară spunea că a încercat să blufeze la nesfârșit un șeic și că și-a luat-o în continuu pe coajă. Contul lui de Instagram este aici.

Dacă vreți să vedeți ceva amuzant vă puteți uita la acest video. A se observa că odată cu banii vin și prietenii falși. Cel din video nu se sfiește să-l pupe în dos chiar și în timp ce e filmat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-wAB11GndpY]

Ah, și încă un motiv pentru care îl urăsc. Poartă un Audemars Pigue cu cronograph și tourbillon. Primul ceas din lume cu carcasă și mecanism din carbon.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: