Cele două lucruri pe care ar trebui să le facă Firea pentru București

By | August 2, 2016

Recunosc, nu mă așteptam ca Gabriela Vrânceanu Firea Pandele să fie atât de incapabilă ca primăriță. Eram pregătit pentru ce e mai rău, dar parcă e sub orice critică. Eu speram să fie ținută în puf de PSD, să îi arate mahării ce să facă și ea doar să iasă pe post să spună ce a hotărât, în speranța că așa vor puncta la imagine pentru alegerile din toamnă.

Nici vorbă. Se fac două luni de când n-am auzit decât tâmpenii din partea primăriei generale, și cred că așa vom continua în următorii patru ani. Pentru că doamna Firea nu pare să înțeleagă ce se întâmplă în jurul ei, iată care ar fi cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le facă. Nu trebuie să realizeze ea importanța lor, deja au arătat-o alții. Nu trebuie să obțină finanțare, deja sunt bani. Aș forța un pic și aș spun că nici nu trebuie să le facă ea, s-ar găsi cineva. Trebuie doar să nu fie complet incapabilă. Iată:

Prima ar fi problema termoficării, a doua ar fi problema cu Dâmbovița. Restul, orice realizări ar scoate ea la înaintare, sunt praf în ochi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cele două lucruri pe care ar trebui să le facă Firea pentru București

  1. Andra

    Ne dorim ca, peste cinci ani, pe harta Bucureștiului să apară un culoar verde, de-a lungul Dâmboviței, născut dintr-un parteneriat comun și co-finanțat din fonduri europene.

    Ce frumos ar fi. Tare mi-e ca nu apucam sa vedem asta in this lifetime. 😐

    Reply

Spune-ți și tu părerea: