Cele mai bune oferte de Paște de la eMAG

By | April 20, 2016

Paștele este sărbătoarea în care încă din străvechi timpuri, strămoșii noștrii așteptau cu nerăbdare reducerile de la eMAG. Puteți găsi oferta completă aici. Eu m-am uitat peste oferta eMAG și am extras rapid câteva lucruri care mi se par la un preț bun:

Din ce am văzut sunt foarte multe oferte la categoria parfumuri și cosmetice. Acolo sunt deja câteva stocuri epuizate. Şi ca să nu fie nemulțumiți domnii, mi s-a părut bogată și selecția de produse de gaming, dar m-am uitat rapid pe acolo și n-am găsit ceva care să mă atragă. Încă nu m-am uitat pe la electrocasnice mari, mobilă și auto/bricolaj.

Ca noutăți am văzut mulți senzori pentru smart home, dar încă mi se par scumpi. Dacă sunteți în căutarea a ceva anume și credeți că vă pot ajuta, ridicați mâna.

oferta emag paste

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Cele mai bune oferte de Paște de la eMAG

    1. Revo Post author

      Interesantă treabă, dar nu înțeleg cum se conectează, prin bluetooth?

    2. Revo Post author

      Ah, acum văd că este pe wireless. Nu știu ce să zic, e prima dată când îmi pun problema de ceva pus în spatele prizei care să o conecteze la rețea. Cred că mai multe persoane ar prefera priza în priză, pentru că e mai ușor de montat. Eu nu știu la ce aș putea să o folosesc, cel puțin în cazul unui apartament.

Spune-ți și tu părerea: